Medimagazin logo

Wuhanlı doktorların Kovid-19'a karşı verdiği mücadeleyi anlatan filmi, gişe rekorları kırıyor

China Movie Data Information Network’ün açıklamasına göre, Kovid-19 salgınının ana konusunu oluşturduğu “Çinli Doktorlar” adlı film, vizyona girdiği ikinci gün de gişe rekoru kırdı. Film, cumartesi günü de gişe grafiğinde liderliğini sürdürdü.
Kaynak: Çin Uluslararası Radyosu
Wuhanlı doktorların Kovid-19'a karşı verdiği mücadeleyi anlatan filmi, gişe rekorları kırıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

“Çinli Doktorlar”, ikinci gününü yaklaşık 119.08 milyon yuan (yaklaşık 18.39 milyon dolar) günlük kazançla sonlandırdı ve günün toplamının yaklaşık yüzde 67’sini oluşturdu. Gerçek olaylara dayanan film, Wuhan’daki Kovid-19 salgınına karşı verilen zorlu mücadelenin panoramik bir görüntüsünü sunuyor.

Aktörler Zhang Hanyu ve Zhu Yawen’in yanı sıra aktrisler Yuan Quan ve Li Qin de dahil olmak üzere birçok tanınmış Çinli sanatçının başrol oynadığı film, Wuhan sağlık çalışanlarının Kovid-19 salgınının başlangıcında karşılaştığı zorlu savaşa dayanıyor.

Başka bir yerli drama olan “1921” adlı film de 14.18 milyon yuan toplayarak günlük listede ikinci sırada yer aldı. Film, 1921 yılında Çin Komünist Partisi’nin kuruluşunu anlatıyor. Üçüncü sırada ise çıkışının ikinci gününde yaklaşık 12.17 milyon yuan kazanan Çin'in animasyonu “New Happy Dad and Son 4: Perfect Dad” oldu.

çinli doktorlar
wuhan
film
sinema
gişe
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir