Medimagazin logo

1.Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi Malatya'da

1. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi, 26-28 Nisan 2012 tarihlerinde Malatya'da düzenlenecek.
1.Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi Malatya'da
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Malatya İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Polat, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Diş hekimliği eğitiminde üstün kalite ve sürekli gelişim anlayışını benimseyen; İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi olarak, İnönü Üniversitesi 1. Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi'ni, 26-28 Nisan 2012 tarihlerinde düzenleyecektir. Hazırlıkları hızla süren kongremizde, ülkemizden ve yurtdışından çok değerli meslektaşlarımızın, konferanslar ve kurslar ile birikimlerini bizlerle paylaşacakları kapsamlı bir program hazırlıyoruz. Bu doğrultuda, kongremizin; tüm diş hekimi ve öğretim üyesi meslektaşlarımız ve öğrencilerimize yararlı olacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Yaklaşık iki yıl önce kurulan fakültemiz, kurulduğu günden bu yana güçlü ve istikrarlı bir yapılanma süreci geçirmiştir. Stratejik planımızda belirlenen bölgesinde, ülkesinde ve çevre ülkelerde referans merkezi olma ufkuna doğru hızlı ve emin adımlarla ilerlemektedir. Bu kongreyi de gelişim sürecimizin bir parçası olarak ülkemizde ve uluslararası platformda çalışmalarımızı sergilemek, fakültemizin sunduğu olanakları camiamızın bilgisine sunmak, tüm meslektaşlarımızın ilgisini çekecek konularda güncel gelişmeleri paylaşarak, mesleğimize ve meslektaşlarımıza katkı sağlamak amacıyla düzenliyoruz "diyen Polat, daha sonra şunları belirtti:

“Son derece yetkin bir bilimsel programa sahip olan kongremizin; UNESCO tarafından Dünya Kültür Mirası olarak tescillenen Nemrut Dağı, dünyanın ilk yerleşim alanı olan Aslantepe Höyüğü ve M.Ö 2000 yılına ait aslan taşların bulunduğu Darende ilçesi gezileri ile sosyal programı açısından da ilgi çekici olacağına inanıyoruz. Kongremiz sırasında Diş Hekimliği Dekanlar Konseyi olağan toplantısının da etkinliğimizin gerçekleştirileceği Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılacağını belirtmek isteriz."
 

1.uluslararası
diş
hekimliği
kongresi
malatya'da
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir