Medimagazin logo

Bakanlık kura ile kadrolu diş hekimi alacak

Bakanlık kura ile kadrolu diş hekimi alacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Hizmetleri Temel Kanununun Ek–1’inci maddesi (4924 sayılı Kanunla eklenen) ile 15.02.2004 tarihli ve 25374 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlülüğe giren “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Açıktan Kura ile Atanacak Bazı Sağlık Personelinin Atama Esas ve Usullerine İlişkin Yönetmelik” hükümlerine göre Sağlık Bakanlığı ve diğer Kamu Kurum ve Kuruluşlarının ihtiyaçları için kura ile 100`ü Sağlık Bakanlığı kadrolarına olmak üzere toplam 103 dişhekimi alınacaktır.

Kura başvuruları, internet ortamında http://personel.saglik.gov.tr  internet sayfasındaki personel bilgi sistemi (PBS) bölümünden yapılacak olup, 03/05/2011 Salı günü başlayıp, 13/05/2011 Cuma günü saat 18.00’de sona erecektir.

Kuraya başvuran adaylar, PBS başvuru formlarını imzalayıp notere onaylatarak 20/05/2011 Cuma günü saat 18.00`den önce Sağlık Bakanlığı Genel Evrak Şube Müdürlüğüne vereceklerdir. Elden verilecek evraklar ise kabul edilmeyecektir.

Kura, 25/05/2011 Cuma günü noter tarafından bilgisayar ortamında yapılacak olup, sonuçlar aynı gün http://personel.saglik.gov.tr  internet adresinde ilan edilecek.

İlan metni için TIKLAYINIZ…

Sağlık Bakanlığı Kadroları Münhal Yerler Listesi için TIKLAYINIZ…

Diğer Kurumlar Münhal Yerler Listesi için TIKLAYINIZ…

bakanlık
kura
ile
kadrolu
diş
hekimi
alacak
Yorum (3)
fatma yirmibeş
dişhekimi alınacak ! hemde kadrolu ! öyleyse niye yıllardır insanlara 4 B işkencesini çektiriyorsunuz ? demek ki istenirse kadrolu da alınabiliyormuş ! yoksa yakında seçim falan mı var ???? bildiğim tek şey sağlık bakanının yatacak yeri olmadığıdır !!!!! ben bir dişhekimi olarak hakkımı asla helal etmiyorum ! eden var mı ?
0
Cevapla
dr ilker
ocak ayında mecburen 4b olarak atandım ve eşim le cocugumdan ayrıyım . cocugumun buyudugunu göremiyorum eşim mecburi hizmet yapacak ne kadar daha aile birliğini olusturamayacagız bilemiyorum.bu tayyipi ve saglık bakanını ALLAHa havale ediyorum cezasını cekerler insallah
0
Cevapla
a.özer
talebin çok olduğu özellikle batı illerine 4 b li sözleşmeli....talebin az yada hiç olmadığı doğu orta anadolu ve güneydoğu ilçelerine kadrolu alım yapılıyor...onun dışında aynı birimde görev yapan bir dt 4 b li öteki 4a lı....öteki 4924 lü....hepsi farklı maaş ve özlük haklarına sahip ama hepsi aynı işi yapan aynı eğitimi almış personel.....birde serbest çalışan dt ki çoğunluk böyle.....böl parçala yönet....bakanlığın dt politikası bu olsa gerek.kasıtlı olarak bir meslek grubu kafa kol yapılıp boyunduruk altına alınıp diledikler şekilde kullanılacak.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir