Medimagazin logo

Çeşitli renk seçenekleri ile kaliteli hemşire forması

Medikal giyim alanındaki kalitemizden ödün vermeden üretilen hemşire forması modellerinde çeşitliliği ve şıklığı ön planda tutarak üretim yapmaktayız.
Çeşitli renk seçenekleri ile kaliteli hemşire forması
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Medikal giyim alanındaki kalitemizden ödün vermeden üretilen hemşire forması modellerinde çeşitliliği ve şıklığı ön planda tutarak üretim yapmaktayız. 

Kalıplarımız bayan kesim üzerinde özelleştirilmiştir. Bedeninize uyumlu, size fit bir görüntü kazandıran ve çeşitli renk seçenekleriyle her zevke hitap edilerek üretilmiştir. 

Hem yaz hem de kış mevsiminde gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bu modeller, çalışma ortamındaki rahatlığınız düşünülerek kısa kollu olarak üretilmiştir. Etek bölümünün sağ ve sol yanında, biri de göğüs bölümünde olmak üzere toplam 3 adet cep bulunmaktadır; böylece iş hayatınızın her anında, şıklığın yanı sıra pratik hareket kabiliyeti de sağlamaktadır. 

Hemşire forması modelleri iki parçadır. V yaka modelli, kısa kollu bir üst ve yine her bedene uyacak şekilde hazırlanmış pantolondan oluşmaktadır. Pantolon ve üst kısımlar aynı renk ve kumaştan üretilmektedir. Takım olarak üretimini yaptığımız bu modellerde de kalite, şıklık ve zarafet ön planda tutulmuştur. 

V yaka hemşire forması modellerimizi her zevke hitap edebilmek adına birçok renkte ürettik. Lacivert hemşire forması, kırmızı hemşire forması, siyah hemşire forması gibi klasik renklerin yanı sıra fuşya hemşire forması, nar çiçeği hemşire forması, turkuaz hemşire forması gibi renk yelpazelerini de kullandığımız tam 15 adet renk alternatifimiz bulunmaktadır. 

Birçok renkte, kaliteli kumaş kullanarak üretilen hemşire forması XS, S, M, L, XL, XXL, 3XL bedenlerinde üretilmektedir. Tıpmod olarak her bedende şıklığı hedefliyor ve kaliteden asla ödün vermeden çalışmaya devam ediyoruz. 

Bu modeller, ağırlıklı olarak sağlık personelleri tarafından kullanılmaktadır. Ancak bunun yanı sıra işçi ya da aşçı kıyafeti olarak da tercih edilmektedir.  

Tüm hemşire forması modelleri, çok ince ve hafif bir kumaş olan ve bu sebeple rahat bir kullanım sağlayan terikoton kumaştan üretilmiştir. Bu kalitede ürettiğimiz tüm hemşire forması modelleri çekme yapmaz ve kolay kırışmaz. Cildiniz için güvenlidir. 

1989 yılında küçük bir terzi atölyesinde başladığımız yolculuğumuzda, her zaman kalite standartlarımızı ön planda tutarak çalıştık. Tamamı kendi üretimimiz olan ve kendi alanlarında yapılan kalite standart testlerinden geçen tüm modellerimizi güvenle satın alabilirsiniz. 
 

çeşitli
renk
seçenekleri
ile
kaliteli
hemşire
forması
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir