Medimagazin logo

Dekanlar Başkent’te buluştu

Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanları, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin ev sahipliğinde Ankara’da buluştu.
Dekanlar Başkent’te buluştu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hacettepe Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen Birinci Değerlendirme toplantısı, 15’i devlet ve 12’si vakıf üniversitesini temsilen olmak üzere toplam 27 Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanının katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki üniversitelerin Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanlarından oluşan, “Sağlık Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi”nin oluşturulmasına oy birliği ile karar verildi.


Toplantının açılış konuşmasını yapan Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yüksel Kavak, günümüzde yükseköğrenimde hızla artan büyüme ve gelişmenin üniversiteler arasında rekabeti artırdığına dikkat çekti.


Sağlık Bilimleri Fakülteleri Dekanlar Konseyi’nin başkanlığına seçilen Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sibel Aksu Yıldırım, fakülteler arası iletişim ve işbirliğinin geliştirilmesi, deneyimlerin paylaşılması ve sağlık bilimleri alanındaki politikaların daha verimli geliştirilebilmesi amacıyla ortak bir platforma ihtiyaç duyulduğunu ifade etti.

dekanlar
başkent’te
buluştu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir