Medimagazin logo

Deva’ya, ‘ilaç sektörünün en iyi AR-GE merkezi’ ödülü

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen 4. Özel Sektör Ar-Ge Merkezleri Zirvesi'nde DEVA, ilaç sektöründe en iyi Ar-Ge merkezine sahip şirket seçildi.
Deva’ya, ‘ilaç sektörünün en iyi AR-GE merkezi’ ödülü
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

14 Ekim 2015 Çarşamba günü Sheraton Ankara Otel’de, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın da katılımıyla gerçekleşen ödül töreninde, Ar-Ge merkezi bulunan şirketler arasında çeşitli kategorilerde en iyi performansı gösteren şirketler ödüllendirildi. Savunma, tekstil, elektronik, dayanıklı tüketim, otomotiv ve ilaç gibi sektörlerin en iyi Ar-Ge merkezinin belirlendiği ödül töreninde Ar-Ge ve inovasyon alanındaki yatırımları ve uygulamalarıyla öne çıkan DEVA, ilaç sektöründe en iyi Ar-Ge merkezine sahip şirket seçildi.

Şirketlerin Ar-Ge performanslarının değerlendirildiği süreçte Ar-Ge personel istihdamı, Ar-Ge harcama yoğunluğu, proje kapasitesi, işbirliği ve etkileşim, fikri mülkiyet yetkinliği ve ticarileşme olmak üzere 6 kriter göz önünde bulunduruldu.

2009 yılında kurduğu DEVARGE (DEVA Ar-Ge) merkezi ve yaklaşık 170 kişilik alanında uzman ekibiyle, yeni formlar geliştiren DEVA, sağlık kattığı yaşamlar için çalışmaya devam ediyor.

deva
ilaç firması
ar-ge
en iyi ar-ge merkezi
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir