Medimagazin logo

Diş hekimleri 'Çukurova Diş Hekimliği Günleri'nde buluşacak

Adana Diş Hekimleri Odası Başkanı Dt. Fatih Güler, dişhekimlerinin değişim ve yenilemenin gerisinde kalmamaları için eğitime önem verdiklerini, bu amaçla 7-8-9 Ekim 2016 tarihlerinde geniş kapsamlı ‘Çukurova Diş Hekimliği Günleri’ düzenleyeceklerini söyledi.
Diş hekimleri 'Çukurova Diş Hekimliği Günleri'nde buluşacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Dt. Güler, yaptığı açıklamada, artık makinelerin makinelerle konuştuğu, yazılım sistemlerinin tüm insan hayatını nüfus ettiği bir döneme girdiklerini ifade ederek, “Bu dönüşümün etkilerini diş hekimliği mesleğinde de hissetmeye başladık. Dijital sistemlerin rutin kullanıma girdiği kişiye özel tedavi konseptlerinin bilgisayar üzerinden planlanabileceği yazılımların hızla geliştiği bir dönüşüm içerisindeyiz. İnsan kaynağına dayalı bir meslek sahibi olmamız nedeniyle mesleki becerilerimizi arttırmak ve başarılı performans sergilememiz için gelişen teknolojiye ve uygulamalara ihtiyaç duymaktayız. Son 30 yılda yaşadığımız dönüşümün hızı ile önümüzdeki 30 yılda yaşanacak olan dönüşümün hızı arasında parabolik bir fark olacaktır” dedi.
Adana, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş ve Mersin'den dişhekimlerinin katılacağı Çukurova Diş Hekimliği Günleri hazırlıklarını tamamladıklarını söyleyen Güler, etkinliğin Adana Sheraton Oteli’nde gerçekleştirileceğini kaydetti.

çukurova diş hekimliği günleri'
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir