Medimagazin logo

Diş hekimleri Sempozyumda buluşacak

Edirne Diş Hekimleri Odası’nın düzenlediği ’Diş Kesimi, Ölçü ve Simantasyon’ ile ’Anterior Bölgede Estetik Kompozit Tabakalama’ konulu sempozyum, 31 Ekim 2015 Cumartesi günü RYS Hotel’de gerçekleşecek.
Diş hekimleri Sempozyumda buluşacak
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Edirne Diş Hekimleri Odası Başkanı Diş Hekimi Uğur Güzey, odalarının düzenlediği ’Diş Kesimi, Ölçü ve Simantasyon’ ile ’Anterior Bölgede Estetik Kompozit Tabakalama’ konulu sempozyumun 31 Ekim 2015 Cumartesi günü RYS Hotel’de gerçekleşeceğini belirtti.

Saat 13.00 - 17.00 saatlerinde gerçekleşecek olan sempozyuma kayıtların Edirne Diş Hekimleri Odası sekretaryasının 212 09 81 nolu telefonuna yapılabileceğini kaydeden Güzey, tüm oda üyelerinin de sempozyuma davetli olduğunu bildirdi.

Başkan Diş Hekimi Güzey ayrıca, "Sempozyumda İstanbul Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Protez Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Öğretim Üyesi Dr. Emir Yüzbaşıoğlu ’Diş Kesimi, Ölçü ve Simantasyon’ konusunda, Kemerburgaz Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Tedavi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Meltem Mert Eren de ’Anterior Bölgede Estetik Kompozit Tabakalama’ konusunda sunum yapacak" dedi.

edirne diş hekimleri odası
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir