Medimagazin logo

Diş hekimlerinden bahar sempozyumu

Samsun Diş hekimleri Odası'nın geleneksel hale getirdiği '10.Karadeniz Bahar Sempozyumu' nisan ayı içerisinde gerçekleştirilecek.
 Diş hekimlerinden bahar sempozyumu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 '10. Karadeniz Bahar Sempozyumu'nun Samsun'da Nisan 2014'te yapılacağını söyleyen Samsun Diş Hekimleri Odası Başkanı Abdullah İlker, "Geleneksel hale getirdiğimiz '10.Karadeniz Bahar Sempozyumu'nu 26-27 Nisan'da gerçekleştireceğiz. Oda olarak her sene çıtayı daha da yükseltmeyi amaçladık. Bu sene sempozyumun daha görkemli geçmesi için çok çaba harcadık. Sosyal yönü ve bilimsel yönü ile izlenmesi gereken bir sempozyum olacak" dedi.

Sempozyumda birbirinden farklı uzmanların görüşlerini bildireceklerini söyleyen Samsun Diş Hekimleri Odası Başkanı Abdullah İlker, "Seminerimizde Prof. Dr. Zafer Çehreli, Prof. Dr. Sedat Küçükay, Prof. Dr. Cüneyt Korhan Oral, Prof. Dr. Atilla Sertgöz ve Doç. Dr. Burak Çankaya bilimsel bilgiler verecek. Seminerimizde hocalarımız 'Adeziv Pulpa ilişkileri, muayenehane pratiğinde cerrahi komplikasyonlar ve çözümleri, implant protezlerde estetik, kanal tedavisinde kök kanal şekillendirilmesinin de nerede olduğumuz' ile ilgili bilimsel açıklamalarda bulunacaklar. Seminerimizde ayrıca anterior kompozit restorasyonlarında ve protaper next konularında kurs ve uygulamalı programlarda olacak. 26-27 Nisan'da düzenleyeceğimiz programımıza Samsun'da bulunan diş hekimlerinin yanı sıra Sinop, Ordu, Amasya, Giresun, Tokat, Rize ve Trabzon gibi illerden de diş hekimi arkadaşlarımız katılacak" diye konuştu.

diş
hekimlerinden
bahar
sempozyumu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir