Medimagazin logo

Diş hekimlerine ücretsiz eğitim

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nde 27 Şubat 2015 tarihinde diş hekimlerine özel ücretsiz olarak “Periodontoloji ve Oral İmplantoloji” eğitimi düzenlenecek.
Diş hekimlerine ücretsiz eğitim
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Hastanesi Dentaydın ve Mis Dent işbirliğiyle 27 Şubat 2015 Cuma günü İstanbul Aydın Üniversitesi Florya Yerleşkesi’nde Periodontoloji ve Oral İmplantoloji eğitimi düzenlenecek.

İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sabri Hasan Meriç’in konuşmasıyla başlayacak olan seminerde; İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Periodontoloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Korkud Demirel “Pembe Estetik”, İstanbul Aydın Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Elçin Bedeloğlu “İmplantolojide Ön Bölge Estetiği: Aşama Aşama Cerrahi ve Protetik Yönlendirme”, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr.Tolga Gülçicek ise “Tek Dişten Total Dişsizliğeİmplantolojide İmmediate Kavramı” konularıyla eğitim verecek.

diş
hekimlerine
ücretsiz
eğitim
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir