Medimagazin logo

Dişhekimliğinin kalbi Ankara'da atacak!

Dişhekimliğinin kalbi Ankara'da atacak!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bu yıl Türk Dişhekimleri Birliği'nin 19. Uluslararası Dişhekimliği Kongresi, 31 Mayıs/ 1-2 Haziran 2012 tarihlerinde Türkiye'nin başkenti Ankara'da ATO Kongre ve Sergi Sarayında  yapılacak. 

Artık geleneksel hale gelen Türk Dişhekimleri Birliği Kongreleri, dişhekimlerinin kişisel eğitimlerini derinleştirecek en önemli bilgi şölenleridir. En son teknolojilerin, restorasyon materyal ve tekniklerinin ve dişhekimliğindeki bütün yeniliklerin çok güzel bir sosyal ortam içerisinde beraber sunulduğu TDB Kongreleri, dünyadaki örneklerinden çok farklı ve kendine özgü dev organizasyonlardır.  

Avrupa'nın en büyük kongre merkezlerinden biri olan ATO Kongre Merkezi de; 8000 metrekarelik sergi salonu, 3107 kişilik konferans salonu, 500'er kişilik üç ayrı salonu, 50 metrekarelik ve 100 metrekarelik beşer kurs salonları ve 5000 metrekarelik terasıyla devasa bir kongre merkezidir. 

Bu yıl Kongre bilimsel bölümünün ana temasını "Çağdaş dişhekimliğinin olmazsa olmazları" oluşturuyor. Çok değerli ulusal ve uluslararası konuşmacıların yer alacağı bilimsel programda; günlük yaşamlarımız, hayata bakışımız, algılarımız ve yerleşik kavramlarımız -yani kısacası etrafımızdaki her şey - değişirken, dişhekimliği mesleğine geniş bir açıdan bakabilmeyi ve çağdaş dişhekimliğinin tarifini hep birlikte yapabilmeyi arzuluyoruz. 

Ankara'nın sıcaklığı ve misafirperverliği ile ağırlamak ve unutulmaz bir bilgi şöleni yaşatmak için tüm meslektaşlarımızı ve siz değerli basın mensuplarımızı TDB 19.Uluslararası Dişhekimliği Kongresi'ne bekliyoruz. 

TÜRK DİŞHEKİMLERİ BİRLİĞİ

dişhekimliğinin
kalbi
ankara'da
atacak!
Yorum (1)
uzm vatandas
Ben soyleyeyim "Çağdaş dişhekimliğinin olmazsa olmazları" 1 PARA 2 YUKSEK TARIFELER 3 MUSTERI SAYISIDIR oncelik sirasina gore..
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir