Medimagazin logo

Dünyaca ünlü çene cerrahları Antalya’da bir araya geliyor

20. Uluslararası Türkiye Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Kongresi bölgesel ülke dernekleri ile beraber 19- 23 Mayıs 2013'te Dünyaca ünlü çene cerrahlarını Antalya’da bir araya getiriyor!
Dünyaca ünlü çene cerrahları Antalya’da bir araya geliyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ANKARA -Kongrenin, 2500 kişi katılımlı "Dünya Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Kongresi (ICOMS, aday yıl 2019)" ile 1500 kişilik  “Avrupa Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Kongrelerinin (EACMFS, aday yıl 2020)” İstanbul'a kazandırılması süreci öncesinde bir sınav niteliği taşıdığı belirtildi.

Türkiye Oral ve Maksilofasiyal Cerrahi Derneği  Başkanı Prof. Dr. Ergun Yücel ile Kongre Başkanı Prof. Dr. Nejat Bora Sayan "Türkiye'nin hem Dünya hem de Avrupa kongreleri düzenleyebilmesi için her şeyden önce Türkiye'de yapılacak Dernek etkinliklerinin hem organizasyonel hem de bilimsel olarak başarılı şekilde geçmesi" gerektiğini ifade ettiler.

Aralarında ABD’den Prof. Dr. Edwards Ellis III, Dr. Shahrokh C. Bagheri, Prof. Dr. Robert E. Marx ve  Dr. Louis G. Mercuri,  İspanya’dan Prof. Dr. Julio Acero, Dr. Francisco Javier Gonzalez ve Dr. Rafael Martin-Granizo Lopez, İngiltere’den Prof. Dr. Sylvie Testelin ve Dr. Henri Thuau, İtalya’dan Prof. Dr. Luigi C. Clauser, Fransa’dan Prof. Dr. Sylvie Testelin,  Avusturya’dan Doç. Dr. Gabriele A.Millesi, Almanya’dan Prof. Dr. Karsten Gundlach, Yunanistan’dan Prof. Dr. Ioannis Iatrou ve Güney Afrika’dan Prof. Dr. Johan P. Reyneke’nin bulunduğu ünlü cerrahların konuşmacı olacağı TAOMS 2013 Kongresi’nde, konusunda uzman cerrahlar tarafından İmplant ve Botoks kursları da gerçekleştirilecektir. Bu uluslararası katılımın ülkemiz turizmine de katkı yapması beklenmektedir.

Prof. Dr. Nejat Bora Sayan ve Prof. Dr. Ergun Yücel "IAOMS ve EACMFS Uluslararası etkinliklerinin Ülkemizde düzenlenmesi, Ülkemizin Ortadoğu, Kafkaslar ve Afrika bölgesinde üstlendiği lider rolüne bir parça katkı sağlayarak bu bölgelerden yoğun bir akademisyen grubunun katılacağını ve de Ülkemizin liderlik ettiği akraba Türk toplulukları ve yakın çevre ülkelerden gelecek katılımcılar ile Türk akademisyenlerinin öncülük ve liderlik vasıflarını pekişeceğini" belirterek kongrenin önemini vurguladılar.

dünyaca
ünlü
çene
cerrahları
antalya’da
bir
araya
geliyor
Yorum (3)
dr.dr.dr
EACMFS kongresinin 2020 için de Türkiye'ye verilmeyeceği bu sene Hırvatistanda gerçekleştirilen EACMFS kongresinde belli oldu zaten.... abartılı bir açıklama olmuş
2
Cevapla
Koray
Sayın İlk Yorumu yapan Beyfendi veya HAnımefendi, Sunum sırasında ben bizzat içerdeyim, dediğiniz şekilde herhangi bir açıklama yapılmadı, ülkesine kongre getirip Ülke tanıtımına fayda sağlamaya çalışan insanlara çamur atmak yerine Ülkenize bir artı değer yaratmak için bu projenin neresinde olurum veya nasıl bir yardımım olur bunu buraya yazın teşekkürier
0
Cevapla
dr.dr.dr
ikinci yorumu yazan iş geliştiricisi? bey; Hep birlikte bekleyelim, göreceğiz. Peki haklı çıktığım zaman yine bu site üzerinden "evet, kongre yine bize verilmedi, belliymiş zaten ama, önümüzdeki kongrelere bakıyoruz" mesajı da verecek misiniz? Şayet EACMFS belirttiğiniz tarihte Türkiye'de olursa ben sizi tebrik etmeyi de bilirim, merak etmeyin. Saygılarımla
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir