Medimagazin logo

Hemşireler 'Eğitimde Ortak Dil Çalıştayı'nda buluştu

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı sağlık kurumlarında görev yapan eğitim hemşireleri, Eğitimde Ortak Dil Çalıştayı'nda bir araya geldi.
Hemşireler 'Eğitimde Ortak Dil Çalıştayı'nda buluştu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Konya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği İdari Hizmetler Başkanı Ahmet Ergin, yaptığı açılış konuşmasında, sahadan gelecek olan desteğin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

Birliğe bağlı tüm sağlık tesislerinde aynı dili kullanmanın, aynı vurguları yapmanın eğitim birimlerinin aktif çalışması sayesinde mümkün olabileceğini ifade eden Ergin, "Kurum olarak eğitilmiş insan kaynağını önemsiyoruz. Eğitim birimini AR-GE birimi gibi görüyoruz" dedi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Gökhan Darılmaz da 2016 yılının eğitim alanında daha fazla efor sarf edilecek bir yıl olacağını dile getirdi.

Eğitim biriminde görev yapan sağlık çalışanlarının yaşadıkları sıkıntılardan haberdar olduklarını belirten Darılmaz, şunları kaydetti:

"Çalıştığınız kurumların fiziki şartları farklı, hizmet verdiğiniz alanlar farklı, hizmet veren ve alan kişilerin özellikleri ve eğitim seviyeleri farklı. Bu kadar çok farklı alanların olduğu bir ortamda ortak dil oluşturmanın kolay olmadığının farkındayız. Fakat sizler anlayış kapasitesi en düşük kişiye göre hedefler belirlemeli ve eğitimler düzenlemelisiniz, kime göre nasıl bir eğitim vereceğinizi sizler belirlemelisiniz."

konya kamu hastaneleri birligi
gokhan darilmaz
hemşire
eğitimde ortak dil çalıştayı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir