Medimagazin logo

İLKO İlaç Satış ve Pazarlama kadrosunu güçlendiriyor

Sektöre kattığı yenilikler ve imza attığı ilkler ile adından söz ettiren İLKO İlaç, deneyimli isimlerden oluşan yeni Satış ve Pazarlama ekibi atamasını yaptı
İLKO İlaç Satış ve Pazarlama kadrosunu güçlendiriyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

22 Mayıs 2018- İLKO İlaç’ın Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine Berk Apak getirildi. Sektöre, 1993 yılında Abdi İbrahim İlaç şirketinde Satış Temsilcisi olarak giren Berk Apak; sırasıyla Pfizer, Lilly İlaç, İ.E. Menarini, Genzyme, Sanovel şirketlerinde Satış&Pazarlama yöneticiliği görevlerini üstlendi. Son olarak 2015-2017 yılları arasında Toksöz Grup’ta Sanset ve Montero şirketlerinin Satış Pazarlama Grup Direktörlüğü’nü yürüten Apak, 2018 yılının ilk aylarında İLKO İlaç’taki yeni görevine başladı. 

İlaç sektöründe 15 yılı aşkın süredir farklı şirketlerde pazarlama ve satış alanında görevler alan Deniz Karaca Uygur, İLKO İlaç’ın yeni Pazarlama Müdürü oldu. Kariyerine 2002 yılında Boehringer Ingelheim İlaç’ta tıbbi mümessil olarak başlayan Uygur; İ.E Ulagay İlaç’ta Ürün Müdürü, Teva İlaç’ta Senior Ürün Müdürü ve son olarak Generica İlaç’ta Pazarlama Müdürlüğü görevini yürüttü. Uygur, Hacettepe Üniversitesi Biyoloji mezunu olup, aynı üniversitede Moleküler Biyoloji ve Genetik yüksek lisansı yaptı. Sonrasında Standford Üniversitesi’nde MBA’yi tamamlayan Uygur, evli ve iki çocuk annesidir.

Esra Süer İLKO İlaç’a Kıdemli Ürün Müdürü olarak atandı. Sektöre 2000 yılında Roche İlaç’ta tıbbi mümessil olarak giriş yapan Süer, aynı şirkette klinik araştırmalar uzmanı olarak kariyerine devam etti. Bayer’de Kardiyovasküler grupta önce ürün müdürü daha sonra ise grup ürün müdürü görevini üstlenen Süer, son olarak BMS’te Kıdemli Marka Müdürlüğü yaptı. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olan Esra Süer, Yeditepe Üniversitesinde MBA’yi tamamladı. Süer, evli ve bir kız çocuk annesidir. 

Sektöre 2001 yılında Ali Raif İlaç’ta satış ve pazarlama kademelerinde görev alarak başlayan Gülşah Köse, İLKO İlaç’a Kıdemli Ürün Müdürü olarak atandı. Ali Raif İlaç’ta Tıbbi Tanıtım Temsilcisi olarak başladığı kariyer hayatında aynı şirkette son olarak Grup Ürün Müdürlüğüne kadar yükselen Gülşah Köse, Gastroenteroloji, Merkezi Sinir Sistemi ve Kardiyoloji olmak üzere farklı terapötik alanlarda çalıştı. İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü mezunu olan Gülşah Köse evli ve bir erkek çocuk annesidir. 

2009 yılından itibaren ilaç sektöründe farklı pozisyonlarda görev alan Emrah Murat Tekeli, İLKO İlaç’a Ürün Müdürü olarak atandı. Sanovel İlaç’ta Tıbbi Tanıtım Sorumlusu olarak başladığı kariyerine aynı şirkette Jr. Ürün Müdürü olarak devam etti. 2017 yılına kadar İmuneks Farma İlaç şirketinde Ürün Yöneticisi görevini yürüten Tekeli, son olarak Generica İlaç şirketinde Ürün Yönetici olarak çalıştı. Tekeli, ilk olarak ODTÜ’de Gıda Teknolojisi Bölümünde ön lisansın ardından lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Kimya Bölümünde tamamladı.

ilko ilac
berk apak
deniz karaca uygur
esra suer
gulsah kose
emrah murat tekeli
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir