Medimagazin logo

Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin yeni binası açılıyor

Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 2 Nisan 2012 Pazartesi gününden itibaren yeni binasında hizmet vermeye başlayacak. Bir yılda tamamlanan ve yaklaşık 7 milyon liraya mal olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde, 46 hekim görev yapacak. Eski yerinde 4’er metrekarelik kliniklerde hastalara hizmet sunan hekimler, artık modern yeni binada 20’şer metrekarelik kliniklerde hastalara hizmet verecek.
Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin yeni binası açılıyor
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Yeni binada bir basın toplantısı düzenleyen Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Ammar Hakimoğlu, geçen yıl mart ayında temeli atılan binanın, bir yılda tamamlandığını söyledi. Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin 2 Nisan Pazartesi gününden itibaren yeni binasında hizmet vermeye başlayacağını aktaran Başhekim Hekimoğlu, polikliniklerin eşyalarını cuma günü öğleden sonra taşıyacaklarını bildirdi. Hekimoğlu, “Eski yerde cumartesi ve pazar günleri acil servis açık oluyordu. Taşınma işlerini yapacağımızdan dolayı cumartesi ve pazar günleri acil servis hizmeti, Laleli’deki kliniğimizde verilecek. Onun için vatandaşlarımızın, acil durumlarda eski yerimize değil de Laleli’de kliniğimize gitmesi gerekiyor. Orada 10 ünitelik kliniğimiz var. Yeni binamızda hizmet vermeye başladıktan eski yer kapanacak. Laleli’deki klinik de hizmet vermeye devam edilecek. 46 hekim yeni binamızda, 9 hekim de Laleli’de görev yapacak.” dedi.

Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde ortodontist, cerrah ve çocuk hekimi olmadığına değinen Başhekim Hekimoğlu, bunların Manisa için bir ihtiyaç olduğunu söyledi. Bu üç hekim için Sağlık Bakanlığı’ndan talepte bulunduklarını dile getiren Hekimoğlu, “Bakanlık bunları gönderir mi, ne zaman gönderir bilmiyoruz ama bunlar Manisa için acil bir ihtiyaç. Çok basit bir 20 yaş diş çekimi için hastayı İzmir’e gönderiyoruz. Bu tedavileri tam uzmanına vermezsen veya tam teşekküllü bir yerde yaptırmazsan risk alırsın. Bunları risk alarak yapmamakta fayda var. Hastalarımızı İzmir’e göndermemek için ortodontist, cerrah ve çocuk hekimine ihtiyacımız var. İnşallah Sağlık Bakanlığı bu hekimleri kısa sürede buraya verir.” diye konuştu.

manisa
ağız
ve
diş
sağlığı
merkezi'nin
yeni
binası
açılıyor
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir