Medimagazin logo

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, diş muayenesi oldu

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’de Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin açılışını yaptı.
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, diş muayenesi oldu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’de Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin açılışını yaptı. Açılışa ayrıca Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekilleri Mehmet Yüksel, Bilal Uçar, Nurcan Dalbudak, doktorlar ve çok sayıda vatanda katıldı. 12 milyon TL’ye malolan ve yüzlerce hastaya bakacak olan hastanenin açılışında saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu. Daha sonra konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ‘’Bu hastaneyi zor şartlarda yaptık. Atam izindeyiz laflarıyla bu gemileri yürümez.Mustafa Kemal’in muasır medeniyetine çok yaklaştık’’dedi.

CHP’nin vaatlerini de eleştiren Zeybekci, ‘’CHP’nin kendisine bir şey demek istemiyorum ancak genel başkanlarının o salladıklarına bir şey söylemek gerekir. Biz bu milleti kandırmadık hiç. Biz bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletin menfaatine olan her şeyi yapacağız. Ancak Kılıçdaroğlu’nun söylediği hiçbir şeyi biz yapmayacağız. Biz çocuklarımızın geleceğini nasıl kurtarırızın peşindeyiz. Avrupa’da ve dünyada söz sahibi, alnı açık başı dik, kimseye muhtaç olmayan bir Türkiye düşlüyoruz. Onlar bunu düşünemezler’’dedi.


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ise, ‘’ Bu hastaneleri daha önceleri yapacaktık. Ancak birileri ayağımızdan çekiyor. Milletimiz bizimle yürüdüğü sürece engelleri aşıyoruz. Gölge etmesinler başka da bir şey istemiyoruz. Bizi yüzde 30 engelliyorlar. Denizli’ye 3 ay içinde şehir hastanesinin temelini atacağız. Ne ızdıraplar çektik. Bu konuları Anayasa Mahkemesi’ne götürdüler. Yapmasalar hastanenin bir kısmı bitecekti. Engeller ve tuzaklarla bize geliyorlar. Hangi tuzağı kurarlarsa kursunlar AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece bu millet asla onlara teslim edilmeyecektir’’dedi.
Açılışın ardından diş hastanesini gezen Bakan Müezzinoğlu burada bir diş hekimine muayene oldu. Dişlerini kontrol ettiren Bakan’ın dişlerinin sağlıklı olduğu kaydedildi.

sağlık
bakanı
mehmet
müezzinoğlu
diş
muayenesi
oldu
Yorum (3)
mehmet
sayın bakanım ilçe devlet hastanelerinde görev yapan diş hekimleri katsayı mağdurudurlar bu haksızlığın giderilmesi yetkiniz dahilindedir lütfen yardımcı olunuz.
0
Cevapla
HASAN KAZANCI
GECE 12 DEN SONRA DÜNYANIN HİÇBİR YERİNDE NÖBET YOK.BİR DEİŞE YARASA .HEKİME VE HASTAYA EZİYET ,DEVLETE BÜYÜK KÜLFET.SADECE İLAÇ YAZIP GÖNDERİLİYOR.SADECE ECZANELER KAZANIYOR.YAPMAYIN KALDIRIN NÖBETİ LÜTFEN BÜYÜK MERKEZLER DIŞINDA.
0
Cevapla
Drbanu
Ne eldiven takmış ne maske takmış!!!
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir