Medimagazin logo

Sıradışı oturma grupları

Oturma grubu  modelleri yıllar içinde büyük bir değişim geçirdi. İnsanlar klasik dizaynlardan sıkılarak daha ilginç ve sıra dışı modellerin arayışına girdiler.
Sıradışı oturma grupları
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İnsanlık yerleşik hayata geçip evler inşa etmeden önce de toplanıp ateş başında otururlar; ev dedikleri yerlerde en çok süreyi bu oturma alanlarında geçirirlerdi. Yıllar ilerledikçe evler evrildi ve bu oturma alanları oturma odası ismini almaya başladı. Oturma odası olarak anılan bu alanlar oturma grupları, tv üniteleri ve pek çok dekorasyon ürünüyle döşenerek yaşanır bir hal aldılar. Tıpkı binlerce yıl önceki gibi ev sakinlerinin zamanının büyük bir kısmı bu odada geçmekte ve bu odalar pek çok anıya şahitlik etmektedir.

Oturma grubu  modelleri de yıllar içinde büyük bir değişim geçirdi. İnsanlar klasik dizaynlardan sıkılarak daha ilginç ve sıra dışı modellerin arayışına girdiler. Derlediğimiz 5 farklı tasarıma sahip oturma grubu ve koltuk tam da bu değişimin kanıtı olacaktır.

 

1)    Hayvan Dizaynlı Oturma Takımı

Adeta canlı bir kaplanı andıran bu gibi dizaynlar son dönemlerde oldukça moda. Tabi ki de bu ürünlerin yapımında herhangi bir kaplana zarar gelmiyor. Sadece güzel bir benzetme. Vahşi ve korkutucu olan bu oturma grubu henüz ülkemizde ilgi çekmiyor.


       
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 2)  Moleküler Oturma Takımı

 
Şekilden şekle girebilen bu sıra dışı koltuklar konforlu bir oturma odası deneyimi için birebir. İster dümdüz yapabilir isterseniz de sırt desteğine çevirerek kullanabilirsiniz.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

3) Tırmanan Oturma Takımı

Bir koltuk düşünün yerinde duramasın ve tırmansın. Bu tırmanan koltuk takımı ilginç ve sanatsal bir ev döşemek isteyenler için bulunmaz hint kumaşıdır.


      

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 4)  Giyilebilir Oturma Takımı

Özellikle soğuk kış gecelerinde oturmaktan büyük keyif alabileceğiniz bu koltuk tasarımı, iki taşla bir kuş vuruyor. Hem koltuk ihtiyacınız hem de yorgan, battaniye ihtiyacınız karşılıyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5) Kendin Yap Oturma Takımı

 Çocukken herkesin çok sevdiği lego oyuncaklar gibi kendi oturma odanıza göre istediğiniz şekilde dizebileceğiniz kutu kutu oturma takımı kendi eşyalarını kendi yapmayı sevenlerin çok hoşuna gidecektir.

 


 

oturma grubu
sıradışı
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir