Medimagazin logo

Söke Diş Hastanesi’nde sona doğru

Sağlık Bakanlığı’na bağlı Söke Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi için geri sayım başladı.
Kaynak: İHA
Söke Diş Hastanesi’nde sona doğru
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

AYDIN  - 2009 yılı Eylül ayında projesi yapılan, 2009 Aralık ayında müteahhit firmanın teslim aldığı, 2010 Mart ayında sağlık müdürlüğüne teslim edilen Söke Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi binasında son üç ayda mobilya, dekorasyon, bilgisayar, tıbbi cihaz ve sarf malzemeleri temin edildi.


İhale yolu ile alınan donanım malzemelerinin yerleşmesi tamamlanırken, şimdi iş polikliniklerde kullanılacak diş ünitelerinin alımlarına kaldı. 13 diş hekiminin görev yapacağı Söke Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ne 10 adet diş ünitesi alımı yapılacak. Söke Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde bulunan iki hekimin yanında, Söke Devlet Hastanesi’nden gelecek 5 hekim ile birlikte Ankara’dan bir hekimin atamasının kesinleştiği ayrıca Bakanlığın 5 diş hekimi ataması için ilana çıktığı öğrenildi. Söke Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde 13 hekim ile birlikte ilk etapta 4 diş teknisyeni ve diğer sağlık personeli görev yapacak.


Teknik donanımın alımları gerçekleştikçe hastaneye yerleşiminin gerçekleştiğini belirten Söke Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Başhekimi Dt. Hakan Ölçüm; “Hastanemiz büyük ölçüde hazır diyebiliriz. Teknik donanım ve sarf malzemeleri gibi ihtiyaçları yavaş yavaş karşılıyoruz. Önümüzdeki günlerde başta diş ünitelerinin ihale ve alımı ile personelin atamalarının gerçekleşmesi aşamasının tamamlanmasının ardından hastanemiz faaliyete geçebilir düzeye gelecek” dedi.


Söke Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin sadece Söke’ye değil, bölgeye hitap edeceğini belirten Başhekimi Dt. Hakan Ölçüm; faaliyete geçmek için Söke halkı gibi kendilerinin de heyecanla beklediklerini ifade etti.

söke ağız ve diş sağlığı hastanesi
adsm
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir