Medimagazin logo

Ünlü tenisçi meme kanserine dikkat çekmek için mikrofonu eline aldı

Dünyaca ünlü ABD'li tenisçi Serena Williams, meme kanserine dikkat çekmek için sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Williams videoda, "I Touch Myself" isimli şarkıyı seslendirdi
Kaynak: Habertürk
Ünlü tenisçi meme kanserine dikkat çekmek için mikrofonu eline aldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ünlü tenisçi Serena Williams meme kanserine dikkat çekmek için sosyal medya hesabından bir video paylaştı.  

ABD'li tenisçi Williams'ın yarı çıplak olarak yayınladığı yeni videosunda elleriyle göğüslerini kapatarak Avustralyalı grup Divinyls'in "I Touch Myself" şarkısını söyledi. Kadınların meme kanserine karşı düzenli kontrol yaptırmaları gerektiğini vurguladı. 

Erken teşhisin önemini vurgulayan Williams, "Bu sorun dünyanın her yerinde her ırktan kadını etkileyebiliyor. Erken teşhis birçok hayat kurtarabilir. Bunu kadınlara hatırlatmak istedim umarım yardımcı olur." diye belirtti.   

"I Touch Myself" şarkısının sahibi olan Divinyls grubunun vokalisti Chrissy Amphlett'in meme kanseri yüzünden hayatını kaybetmiş olduğunu da hatırlattı.

serena williams
meme kanseri
i touch myself
Yorum (1)
Hasan Akdemir
Ünlülerin halkı sağlık konusunda bilinçlendirme kampanyalarında boy göstermesi bir bakıma iyi. Diğer taraftan, bunu milleti panikletmeden ya da gereksiz girişimlere yönlendirmeden profosyenol sağlıkçıların kontrolüyle yapması daha uygun olur diye düşünüyorum.
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir