Medimagazin logo

Aile hekimi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Aydın'ın Köşk ilçesinde aile hekimi olarak görev yapan Dr. İlhan Çam, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Aile hekimi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Aydın'ın Köşk ilçesinde aile hekimi olarak görev yapan Dr. İlhan Çam, hayatını kaybetti.

Köşk ilçesine bağlı Koçak Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı Merkezi hekimlerinden Dr. İlhan Çam beyin tümörü nedeniyle bir süredir tedavi görüyordu. Dr. Çam meslektaşlarının tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Hayata gözlerini kapatan Çam'ın ölüm haberini alan ailesi ve yakınları büyük üzüntü yaşadı.

Geçtiğimiz yıllarda Buharkent İlçe Devlet Hastanesi'nde başhekimlik görevini yürüten Çam'ın cenazesi, 14 Aralık Pazartesi günü Karacasu ilçesi Yeniköy Mahallesi'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
 

dr. ilhan cam
Yorum (1)
İnsan
Cenab ı ALLAH rahmet eylesin .Geldik geçiyoruz o sebep bu sebep ,istediğin yaşa kadar yaşa son hep aynı ...Fani insan ..Yaşarken bari insan gibi yaşayalımda dünyayı kendimizi mafetmeyelim.Dürüst,adil,HAK ve hakikat üzere,hirslara kapılmadan helal temiz yaşayalım .Bu demek değilki her yanlışa göz yuman koyun olalım.İslam üzere olalım haksızlığa adam kayırma yolsuzluk rant entrika kul hakkına girmelere hiç bulaşmadan bubyola tenezzül dahi etmeden, o bizden şu sizden demeden olduğumuz gibi dosdoğru olarak yaşayalım.Şuculuğu buculuğu bırakalım.Bur gurup veya parti, örgüte ait olarak bakarsan hadiselere ve bu bizden dersen işte terazi orda bozulmaya başlar.Teraziyi bozanlara ,teraziyi kafasına göre ayar edenlere,faize ...ülkeyi milleti sömürüp bedeli millete ödetip millete nutuk atanlara hesabıda soralım.Ama önce kendimiz asla harama bulaşmayalım ,dürüst ahlaklı şeffaf olalım asla şuculuk buculuk yapmayalım kul hakkına girmeyelim .namazi kılıp zekat sadaka elimizden geldiği kadar yakına akraba yetime muhtaca iyilik edelim .Böyle olupta kaybeden asla olmaz...İyi olunursa dünyada iyi olur,başkasının kötülüğüne partizanca karşı çıkarken kendimize veya kendi partimize gelince her şeyi normal görmeyelim.Temiz yaşayalım ahirete temiz göçelim. Adaleti asla ama asla bozdurmayin aslaaaaa....Medya ile uyutulmayin...Bu milletin ülkenin herkesin hakkını haddi aşmadan doğru şekilde savunun koruyun...Saltanat sürüp millete laf satan uyanıklara itibar etmeyin...icraatı yaşayışı ile temiz dürüst ise dediği gibi yaşıyor davranıyorsa güvenin...medyaya Ali'ye veliye değil...
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir