Medimagazin logo

Aile hekimliği yerleştirme işlemi kura sonuçları açıklandı

Sağlık Bakanlığı Aile Hekimliği Uygulaması Kapsamında 2019/2 İller Arası Aile Hekimliği Yerleştirme İşlemi sonucu yerleşenleri açıklandı
Aile hekimliği yerleştirme işlemi kura sonuçları açıklandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre; Aile Hekimliği Uygulaması Kapsamında 2019/2 İller Arası Aile Hekimliği Yerleştirme İşlemi için çekilen kura sonuçları açıklandı. 

Kura sonuçlarına göre yerleşenler listesi yayımlandı. 

Münhal kadrolar için tıklayınız 

Yerleşenler listesi için tıklayınız 

Noter onaylı sonuçlar için tıklayınız 

aile hekimliği
sağlık bakanlığı
Yorum (2)
hamit
aile hekimleri gelin cari giderleri devlet ödesin en azından 3 aile daha iş bulur 3 sağlık personeli işe girer.sizlerde cari giderlerin yarısın cepe atmazsınız.maaşınız alın işiniz yapın.devlet yetkilileri bunu bilsib cari giderler yarısı harcnaıp diğer.eğer herkes kendi işini yapsın devlet kendisi ödeme yapsın.
2
Cevapla
m. murat
Sağlıkta bu kadar liberallik de fazla ama! Devlet mekan bulma konusunda aile hekimlerini vahşi piyasanın vicdansızlığına terketmemeli. Puanı yüksek olup çok cüzi kira ödeyen aile hekimleri çoğunlukla on yılı aşkın süre çalışmış ve birikim yapmış doktorlar oluyor. Kirası fahiş ASM'lerde çalışmak zorunda bırakılan doktorlar, çoğunlukla da yeni mezunlar. Burada büyük bir hakkaniyetsizlik var. Devlet kaynaklarının adil ve verimli kullanılmaması sorunu var. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik darboğazda aile hekimliği sisteminin baştan aşağı değiştirilmesi gerekiyor.
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir