Medimagazin logo

Aile sağlığı merkezinde korkulu anlar: Satırla etrafa saldırdı

İstanbul’da elinde satırla aile sağlığı merkezine giren kişi paniğe neden oldu. Satır ile sağlık merkezinin duvarındaki panolara vuran, ardından satırı elinden fırlatan kişi aile sağlığı merkezinden ayrıldı. Merkezde bulunan doktorlar ve çalışanlar satırlı şahsı görünce kendilerini odaya atarak saklandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaynak: İHA - İzzet Aydın - Halit Arslan
Aile sağlığı merkezinde korkulu anlar: Satırla etrafa saldırdı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, İstanbul’da bulunan bir aile sağlığı merkezinde geçtiğimiz haftalarda yaşandı. Kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, elinde satır ile aile sağlığı merkezine girdi. Burada duvardaki panolara ve oturaklara satır ile vuran şahıs, daha sonra elindeki satırı fırlattı. Olaya tanık olan doktorlar ve diğer çalışanlar, satırlı şahıstan kendilerini korumak için odaya kaçarak saklandı.

 

 

Satırı fırlatan şahıs kimseye saldırıda bulunmadan aile sağlığı merkezini terk etti. Aile sağlığı merkezine gelen polis inceleme yaparak şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Polis ekiplerinin titiz çalışması sonrası, şahsın 15 Kasım tarihinde Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğiştim ve Araştırma Hastanesine yatırıldığı öğrenildi.

 

 

Öte yandan satırlı şahsın sağlık ocağında paniğe neden olduğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde şahıs elindeki satırla duvara ve duvardaki panolara vuruyor, ardından satırı yere fırlatıyor. Olaya tanık olan doktor ve çalışanlar kendilerini korumak için odaya saklanıyor.

 

 

i̇stanbul
aile sağlığı merkezi
satır
saldırgan
doktor
Yorum (2)
sağlıkta
Bu ne be ? Yetti artık !!! İpini koparan sağlık kuruluşlarını ileri derecede rahatsız ediyor, tehdit ediyor, personelin can güvenliğini tehlikeye sokuyor. Performans ve motivasyonu had safhada olumsuz olarak etkiliyor. Acilen birşeyler yapılmalı, ne yapılacaksa...
22
Cevapla
Dr
Başka yere girip satır sallayamaz, toplu esnaf mahalle dayagini yiyeceğini bilir, hukuk da cezasız bırakmaz. Ama hastaneye gelince yanına kalacagini biliyor. Ülkenin delisi bile öğrendi, canı birini dövmek öldürmek isteyince doktoru hedef seçiyor. Sağlık çalışanı, insanlarin beynine "dövülebilir" olarak kodlandi. Bundan saglik politikaları ve hukuk sorumludur. Uzun yıllar ağır cezalarla tersini işletmedikçe o kodu silemezsiniz. Elinizde çok kişinin kanı var, ahirette hesabını vereceksiniz.
2
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir