Medimagazin logo

Aksaray’da koronavirüs tedavisi gören aile hekimi hayatını kaybetti

Aksaray'da, aile hekimi Mehmet Tankut Sevim (51), 10 gündür koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Kaynak: DHA - Erkan ALTUNTAŞ
Aksaray’da koronavirüs tedavisi gören aile hekimi hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İl Sağlık Müdürlüğü'ne bağlı 12 No’lu Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli, evli ve 2 çocuk babası aile hekimi Mehmet Tankut Sevim, 10 gün önce nefes darlığı şikayetiyle Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil servisine başvurdu. Sevim'e yapılan Covid-19 testinin sonucu pozitif çıktı.

Hastanede tedaviye alınan Sevim, kısa süre sonra sağlık durumunun kötüleşmesi üzerine yoğun bakıma alındı. Aile hekimi Mehmet Tankut Sevim, yoğun bakımda yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün hayatını kaybetti.
 

aksaray
aile hekimi
mehmet tankut sevim
koronavirüs
Yorum (5)
Dr. Yüksel
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır dilerim. Lütfen aşılı olup olmadığı.. Hangi aşıları olduğu bilinirse. Kamu oyu için önemli uyarıcı olur.
14
Cevapla
drg1
Bu tip vefat haberlerinde vefat eden kişi aşılıysa belirtilmiyor aşısızsa belirtiliyor. Farkı buradan anlıyoruz. Allah rahmet eylesin.
15
Cevapla
Dr. Yüksel
Meslektaşımız ve eşi 3 doz sinovac olmuş. İstenmeyen sonuç anlamlı. Sinovac yeterince korumuyor. Benzer durumda olan aşılılara 4.doz biontech tavsiye edilmeli.
9
Cevapla
Ht
Aşılı olmasına rağmen ybü 'ne yatması gereken neredeyse tüm covid delta varyant pozitif hastalar sinovac aşılıydı... Bir fikir vermesi açısından önemli buluyorum. Allah meslektaşımıza rahmet eylesin; yakınlarına sabır versin.
2
Cevapla
Gaye melek
Şuan bu haberi okuduğumda okadar çok üzüldüm ki. Gözyaşları içinde okudum. Eşi de yoğun bakımda. Okadar güler yüzlü o kadar işini severek yapan bir insanki. Hayatta tanıdığım en mükemmel insanlardandır . Hastalarına sanki ailesinden biriymiş gibi davranıyor. Öncelikle Nuray hanıma acil şifalar diliyorum. Eşinin de mekanı cennet olsun inşallah.
0
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir