Medimagazin logo

Bursa'da koronavirüs tedavisi gören aile hekimi hayatını kaybetti

Bursa’da, Ulubatlı Hasan Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli aile hekimi ve eski İlçe Sağlık Müdürü Kutsal Altıntaş (57), koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Kaynak: DHA - Yasin KESKİN
Bursa'da koronavirüs tedavisi gören aile hekimi hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Karacabey ilçesindeki Ulubatlı Hasan Aile Sağlık Merkezi’nde aile hekimi olarak görevli, eski İlçe Sağlık Müdürü Kutsal Altıntaş, yaklaşık 1 hafta önce koronavirüse yakalandı. Altıntaş, evinde karantinaya girdi. Sağlık durumu kötüleşen Altıntaş, ihbarla eve gelen sağlık ekiplerince Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan Altıntaş, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Evli ve 5 yaşında çocuğu olan Kutsal Altıntaş’ın, aşı karşıtı olduğu ve Covid-19 aşısı yaptırmadığı öğrenildi.

 

 

Öte yandan Bursa Tabip Odası'nın (BTO) sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Bursa-Karacabey'de aile hekimi olarak gören yapan Dr. Kutsal Altıntaş'ın COVID-19 nedeniyle kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine ve tüm sağlık camiasına başsağlığı diliyoruz" denildi.

 

 

 

Son yolculuğuna uğurlandı

Bursa’da, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden aile hekimi Kutsal Altıntaş için Karacabey Emir Sultan Camisi'nde cenaze namazı kılındı. Cenazeye Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile Altıntaş'ın ailesi ve yakınları ile meslektaşları katıldı. Kılınan namazın ardından Kutsal Altıntaş'ın cenazesi, toprağa verilmek üzere Balıkesir’deki Başçeşme Mezarlığı’na götürüldü.

 

 

aile hekimi
koronavirüs
aşı karşıtı
bursa tabip odası
Yorum (3)
kezzman
Aşı karşıtı değildir. Aşı olanla olmayan arasında risk olarak bir fark olmadığını düşünmüştür.
11
Cevapla
yavuz ergün
Allah rahmet eylesin demeyi düşündüm ama tüm dünyada ve Ülkemizde kimyasal içeriği adjuvan maddesine kadar türk doktorlarınca da analiz edilip hatta 6 aylık bebekte bile yan etki yaratmayan , taömamen güvenli virüs oarçacığı içeren bir aşıyı olmayan üstelik DOKTOR''!!! olduğunu sanan biri intihar etmiş ve 5 yaşındaki yavrusunu öldürmeye kastetmiştir, dinen allah rahmet eylesin denmez çünkü ortak ulema görşüne göre farz olan taun vb bulaşıcı hastalığı yaymıştır ve açık kavle yani kabule rağmen kendi hayatına kastedecek eylemde bulunmuştur
4
Cevapla
bülent ciğerci
Dr kardeşimize Allah cc rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşallah yakınlarına sabır ve baş sağlığı dilerim.
6
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir