Medimagazin logo

Doktora darp güvenlik kamerasında: Kamyonetle gelip esnafı da darbettiler

İzmir'in Bornova ilçesinde, aile sağlığı merkezinde doktor ve kavgayı ayırmaya çalışan öğretmenin darbedilmesi güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaynak: AA
Doktora darp güvenlik kamerasında: Kamyonetle gelip esnafı da darbettiler
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Mevlana Mahallesi'ndeki Yunus Emre Aile Sağlık Merkezi'nde aile hekimi Nuri Ersoy Yoğurtçuoğlu ve kavgayı ayırmak isteyen öğretmen Ali Türk'ün darp anı, sağlık merkezinin kameralarınca kaydedildi. 

Görüntülerde, B.K ve kocası M.Y'nin Doktor Yoğutrçuoğlu'nun odasına girişi ve darp anı yer alıyor. 

Yoğurtçuoğlu'nun yardımına ilk olarak öğretmen Ali Türk ve mesai arkadaşları geliyor. Bu sırada sağlık merkezinde bekleyen kadın ve çocukların korkması kameralara yansıyor. 

Sağlık merkezinde çıkan kavganın duyulması üzerine çevredeki esnaf da olay yerine geliyor.  

Zanlıların olay yerinden uzaklaştıktan sonra polis ekipleri sağlık merkezine ulaşması görüntülerde yer alıyor.  

Olay


Hastayı görmeden ilaç yazmayan doktoru 10 kişi darp etti! 


Bornova ilçesindeki Yunus Emre Aile Sağlık Merkezi'nde 29 Mart'ta, Doktor Nuri Ersoy Yoğurtçuoğlu, hasta kocası için ilaç yazdırmak isteyen B.K'nin teklifini kabul etmeyince kadın, kocası M.Y. ve yanındakiler, hekimi ve kavgayı ayırmak isteyen öğretmen Ali Türk'ü darbetmişti. 


Doktoru darbedenler tutuklandı: 'O kişilerin tutuklandığını öğrenince çok sevindim' 


Olay sonrası gözaltına alınan 4 şüpheli tutuklanmıştı. 

sağlıkta şiddet
nuri ersoy yoğurtçuoğlu
elif çağlayan
Yorum (3)
vatandaş rıza
yeter ya nedir bu sağlık personelinin çektiği doktorun hemşirenin sağlık memurunun gün olmuyor ki herhangi biri darp edilmesin ayıptır günahtır bu insanlar elleri öpülecek kişiler şifa dağıtan ellere bu yapılmaz .ki.bu insanlar bir greve gitse iş bıraksa ne olur halimiz hastalarımız hali ne olur bir düşünün yahu babamın üzun süren tedavisinde emeği geçen başta sağlık memurlarının hemşirelerinin ve doktorunun ellerinden öperim.bizlerin yapamadığı işleri yapıyorlar bu meslek ücretle değil gönülle olur ancak altını temizlemek,banyosunu yaptırmak sondasinı takmak tedavilerini yapmak enfeksiyonuyla uğraşmak gerçekten de zor iş neler yapmadılar ki sağolsunlar demeyin ki işleri bu mecbur yapacaklar iş öyle değil arkadaşlar bu yapılanlar parayla ölçülmez.şükür babam sağlığına kavuştu hepsiylede görüşüyoruz ailece .
25
Cevapla
Nilgün Yalçın
Elleri kırılasıcalar bitmediler bir türlü.
2
Cevapla
Hakan
65 yaşa öncelik ver Engelliye öncelik ver Mhrs randevu alana öncelik ver Bunlar benim ekranımda kırmızı Bekleme salonu ekranında hepsi sıradan dönüyor Önce yaşlı sonra randevu alan sonra engelli ben öncelikliyim diye kapıya dayanıyor öncelikli olmayan da bende insanım benim suçum ne Güvenlik beni ilgilendirmez diyor Bütün rezilliklerin yegane müsebbibi doktormuş gibi bir düzen kurulmuş Başhekimi uçhekimi ...... sadece gülerek seyrediyor Allah bizleri korusun
4
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir