Medimagazin logo

'Maske takın' diyen sağlık çalışanlarına 'Rambo' bıçağıyla saldırdılar

Adana'da Aile Sağlığı Merkezine pansuman için gelen kişiler, "maske takın" diye uyaran sağlık çalışanlarına "Rambo" tabir edilen bıçakla saldırdı.
'Maske takın' diyen sağlık çalışanlarına 'Rambo' bıçağıyla saldırdılar
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Alınan bilgiye göre, merkez Çukurova ilçesi 100. Yıl 2 No’lu Aile Sağlığı Merkezine pansuman için gelen iki kişi girişte maske takmaları için ikaz edildi.

Bunun üzerine dışardaki 2 arkadaşını da çağıran şahıslar, maske takmayacaklarını söyleyerek “Her istediğimiz yere gireriz, bize kimse karışamaz” diyerek sağlık çalışanlarına küfürler savurmaya başladı.

Saldırganlardan biri 40-45 santim büyüklüğünde “Rambo" bıçağı diye adlandırılan kesici delici alet çıkararak sağlık çalışanlarına saldırdı. Bu sırada misafir olan bir doktor da darp edildi.

Çevredeki esnafın ve hastaların müdahalesi ile saldırganlar geldikleri otomobil ile Aile Sağlığı Merkezinden ayrıldı.

4 şüpheli polis tarafından yakalanarak 100. Yıl Polis Karakoluna götürüldü.

sağlıkta şiddet
adan
rambo
saldırı
Yorum (3)
Hasan Akdemir
Ooo ilerleme var. Taş devrinden demir çağına geçiş yapmışlar
3
Cevapla
sağlıkta
İnşallah serbest kalmamıştırlar. Sağlık kuruluşlarında güvenliğin acilen artırılması gerekiyor. Çivili tahta, döner bıçağı gırla gidiyor. İnsaf yani...
0
Cevapla
ali
polisin emeğine yazık, savcı veya hakim serbest bırakacak, saldırgan bilenmiş olarak döner bıçağı veya silahla gelecek, sağlık çalışanı korku endişe içinde çalışmaya çalışacak, devletin güya koruma gücü var, adalet tecelli etmiyor, çivisi çıkmış. ne zaman bu tür olaylar minimize olur çok belli ama uygulanırsa, saldırgana aynısı yapılacak ve devlet kendisini ensesinde hissettirecek. çok manalı bir karikatür görmüştüm, polisin nezaretinde karakola götürülen saldırgan girişteki polise tüttürdüğü sigarasını uzatıp az tutarmısın birazdan alacağım diyerek karakola giriyor, biliyor hemen salıverileceğini... yazıklar olsun
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir