Medimagazin logo

Rapor vermeyen aile hekimine pusu kurup darp ettiler

İstanbul'da aile hekimliği yapan Rıdvan Tunç, hastasına rapor vermediği gerekçesiyle sokak ortasında kendisini bekleyen üç kişinin saldırısına uğradı. Olay yerine araçla gelerek uzun süre doktorun gelmesini bekleyen şüphelilerden biri doktoru tokat ve yumruklarla darp etti.
Rapor vermeyen aile hekimine pusu kurup darp ettiler
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

 

İSTANBUL-Olay, Kadıköy sınırlarındaki Suadiye Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, sağlık ocağında görev yapan aile hekimi Rıdvan Tunç, bir süre önce kendisine gelerek rapor isteyen bir hastasına gerekli şartları sağlamadığı gerekçesiyle rapor vermedi. Yaşanan olay sonrası arkadaşlarını da yanına alarak olay yerine gelen saldırgan şahıs, araç içinde pusu kurup aile hekiminin gelmesini bekledi.

Aile hekiminin sokağa giriş yaptığı esnada şüphelilerden biri sokağa başına giderek ortalığı gözetlerken, saldırgan şüpheli ise doktoru köşede sıkıştırıp darp etmeye başladı. Meydana gelen olay sonrası şüpheliler hızla olay yerinden uzaklaşırken polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Öte yandan, doktorun saldırgan şahıs tarafından darp edildiği o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Saldırıyla ilgili konuşan Rıdvan Tunç, şunları söyledi:

YUMRUKLAR SAYDIRDI

Beyaz kıyafetli, 1.90 boylarında bir adam önüme çıktı. Benim önümü kesmeye çalıştığını son anda fark ettim. Bir şey söylemeden beklemediğim bir anda beni darp etti. Ne olduğunu anlamadan, yumruklar saydıran şahıs “ demek sen bana rapor yazmazsın öyle mi “ diyerek darp etmeye devam etti. Güvenlik kameralarını incelediğimizde olayı 3 kişinin planlı bir şekilde gerçekleştiğini fark ettik. Şahıslar yarım saat önce gelerek beni beklemişler. Muhtemelen bir haftadır da beni takip ediyorlarmış.

AMELİYAT OLMA DURUMUM VAR

Şahıslar resmen pusu kurmuşlar. Şahıslardan birisi sokak başında benim işe gitmekte olduğumu haber ediyor. Diğer şahıs araçtan indikten sonra bana doğru yürüyerek, darp olayını gerçekleştiriyor. 3'üncü şahıs ise araç ile diğer ikisini alıyor. Darp olayı gerçekleştikten sonra polis ekiplerine haber verdim. Polis arkadaşlar ile Hastaneye geçtik. Burundan tomografi çekildi. Dudağımda da şişlikler vardı. Burun kemiğimi oturtmaya çalıştılar. Bir hafta sonra tekrar kontrol edilecek. Belki ameliyat olma durumum da var. 

aile hekimi
sağlıkta şiddet
rapor
Yorum (4)
DR.CEVDETT
SAĞLIKÇILARA ACİLEN DEVLET TARAFINDAN TAŞIMA RUHSATLI SİLAH VERİLMELİ.
28
Cevapla
şifai demirel
BÜYÜK KAHRAMANLIK ÖRNEĞİ. RAPOR İSTENİPTE VERMİYECEK KAÇ DOKTOR KALDI Kİ
15
Cevapla
sağlıkta
Yazıklar olsun
11
Cevapla
dr
sağlıkta şiddeti ,sağlık bakanlığı ve medya teşvik etmektedir.
9
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir