Medimagazin logo

SABİM saçmalamış: Hastayı görmeden ilaç yazmam ne demek!

SABİM'den gelen yazıyla aile hekiminden neden hastayı görmeden ilaç yazmadığıyla ilgili savunma istendi!
SABİM saçmalamış: Hastayı görmeden ilaç yazmam ne demek!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

SABİM'e şikayetler sağlık çalışanları arasında çokça tartışılıyor. Dİğer taraftan aile hekimliğinde sağlıkta şiddet olaylarının başında hastaların usulsüz istekleri yer alıyor.

Sosyal medyaya yansıyan bir belgede ise SABİM'den gelen şikayetlerin mantıksızlığına ilçe sağlık müdürlüğü de ortak oldu. Aile hekimine gelen savunmada şöyle denildi:

.....hastanın eşi ...... raporlu ilaçlarını yazdımak için Aile Sağlığı Merkezinizee geldiğini "Hastayı görmeden ilaç yazamam, hastanın ASM'ye gelmesi gerek" dediğiniz  ve ilaçlarını yazmadığınızı SABİM'e şikayet etmiştir.

Konuyla ilgili yazılı açıklamanızı 7 (yedi) işgünü içerisinde İlçe Sağlık Müdürlüğümüze vermenizi rica ederim.

Dr......

İlçe Sağlık Müdürü


Doktora şiddet göstere göstere geldi! Doktor, öfkeli kocadan kendisini odaya kilitleyerek kurtuldu!


 

sabim
Yorum (8)
uzmdr
Bu olaylar daha çok su götürür. Hastaya görmeden ilaç yazmak vs işlemler adliyey düştüğünüzde evrakta sahteciliğe girmektedir. İlçe sağlık müdürü kanun-yönetmelik vs lerden bihaber. Çünkü bakanlıktan gelen yazının ne olduğunu anlamaya gerek görmeden anında işlem yapayım derdinde. Allah akıl fikir versin.
188
Cevapla
Port
Hastanedeki memurlar bile doktorlara karşı saygısız olmaya başladı.
90
Cevapla
ömer hayyam
hap bilgidir, idarecinin işlediği suçlar, herkes not alsın, birgün işe yarar... tck 123 ,Kişilerin huzur ve sükununu bozma, mobbing tck 271 , Suç uydurma tck 106 , gözdağı vermek ( tehdit) tck 262, kamu görevinin usülsüz üstlenilmesi tck 257 , görevin gerçeklerine aykırı hareket etmek tck madde 455 ve 459 , meslekte acemilik edevletini aç, şu yayınlanan savunma istemini ek yap, 6 tane tck maddesini belirt ve savcılığa suç duyurusunda bulun...
87
Cevapla
tayfun genç
HAY MASALLAH
79
Cevapla
osman çeçen
sabime sağlık müdürü hakkında yine sağlık müdürünün cevaplayacağı bir şikayet yazıldığında ne cevap verecek acaba! aymazlık başka bir şey değil.
41
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir