Medimagazin logo

Şanlıurfa'da aile sağlığı merkezine saldıran kişiler serbest bırakıldı

Şanlıurfa'da bir yakınına ilaç yazılmadığı iddiasıyla aile hekimiyle diğer çalışanlarla tartışıp, aile sağlığı merkezinin kapısıyla pencerelerini yumruklayıp gözaltına alınan İsmail A. ile Abdulkadir A., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Kaynak: DHA - Ali LEYLAK
Şanlıurfa'da aile sağlığı merkezine saldıran kişiler serbest bırakıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Eyyübiye Mahallesi'deki Nihat Demirelli Aile Sağlığı Merkezi'ne giden İsmail A. ve kuzeni Abdulkadir A., aile hekimi Mehmet Emin Kaynak'tan bir yakınlarının kullandığı ilaç yazmasını istedi. Kaynak ise muayene etmeden böyle bir yapamayacağını söyledi. Doktor ile iki kuzen arasında tartışma çıktı. Güvenlik görevlileri, iki kuzeni dışarıya çıkararak merkezin kapısını kilitledi. İki kuzen bu kez kapı ile pencereleri tekmeleyip, yumrukladı.


Şanlıurfa'da aile sağlığı merkezine saldırı: Kapı ve pencereleri yumrukladılar


Olay anı cep telefonu kamerasında

Sağlık çalışanlarının polisi aradığını duyan saldırganlar, kaçtı. İhbar üzerine gelen polis ekipleri, iki kişiyi bir süre sonra yakalayarak gözaltına aldı. O anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, emniyette sorgusu tamamlanan iki kuzen adliyeye sevk edildi. Sorgularında pişman olduğunu belirten İsmail A. ile Abdulkadir A., çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece adli kontrol şartıyla salıverildi.


Şanlıurfa'da aile sağlığı merkezine saldıran 2 kişi gözaltına alındı


Öte yandan Nihat Demirelli Aile Sağlığı Merkezi'ne giden İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, saldırıya uğrayan aile hekimi Mehmet Emin Kaynak ile diğer çalışanlara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

 

 

şanlıurfa
nihat demirelli aile sağlığı merkezi
aile hekimi
saldırı
Yorum (6)
yg
Bu kişiler aynı şekilde adliyeye saldırmış olsalardı sonuç ne olurdu?
76
Cevapla
kır dök
Hadi bakalım, doktorlar neden istifa ediyor diye merak et dur şimdi. Kır dök, kamu malına zarar ver, sağlıkçıları taciz et, pişmanım deyip sıyır işin içinden. Benim vicdanım sızlıyor bu işe, başka ne diyeyim ?
98
Cevapla
Dr Ceyar
Neden tutuklandığını anlamak güç neyse ki adalet yerini bulmuş ve serbest bırakılmış. Gerektiğinde doktor hemşire sağlık personeli dövemeyecekse birkaç monitor tekmeleyip birkaç bilgisayar kıramayacaksa nasıl stres atabilirler. Haber değeri bile olmadığını düşünüyorum.
13
Cevapla
Hakan
Marketten bir malı nasıl alsan farketmez parayla çalarak görevliyi darbederek farketmez . Benden zorla almaya çalıştığın şeyin ne olduğunu bilmiyorsun ve alamazsın bana kötü davranırsan hastaneye gelir gelir gider gereksiz tetkikler yaptırırsın
17
Cevapla
uzman
Kapı pencereye verdiği zarar tazmin edildi mi yakışıklıdan ? Sanmam. Babasının malı değildi ama olsun. Şimdi salın dışarıya yarım bıraktığı işi bitirsin. Elinize sağlık.
17
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir