Medimagazin logo

112 hattından doktora tehdit: Doktorluğunu alın ya da ben alırım doktorluğunu

Polatlı'da görev yapan bir doktor kendisine SABİM aracılığıyla iletilen tehdit içerikli şikayeti sosyal medya hesabından paylaştı. Doktor paylaşımında "Çalışmaktan korkuyorum, can güvenliğim yok" ifadelerini kullandı.
Kaynak: MEDİMAGAZİN
112 hattından doktora tehdit: Doktorluğunu alın ya da ben alırım doktorluğunu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

MEDİMAGAZİN - Ankara’da 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan bir hasta yakını doktora tehditler savurdu. Tehdit edilen doktor ALO 184 SABİM aracılığıyla kendisine iletilen şikayeti “Bu SABİM tarafından bana yöneltilen ölüm tehdidi. Daha dün bir hemşire arkadaş katledildikten sonra ben bu hastanede çalışmaktan korkuyorum eşim ve çocuğum için can güvenliğim için” ifadeleriyle sosyal medya hesabından paylaştı.

Doktorun paylaşımda yer alan şikayette şu ifadeler yer alıyordu:

“O Polatlı’da çalışan doktor yok mu onun canını alırım. Bak şu an hastamız yataktan çıkmasın ondan sonra bakın ne oluyor o doktora ben şimdi E-nabızdan doktorun isim kayıtlarını bulacağım. Ya işleminizi yapın ya bu sefer ben cevap vereceğim. Ben dün sizi çok uyardım bekletmeyin hemen çıkarın diye. O Polatlı’daki doktorun doktorluğunu alın ya da ben alırım doktorluğunu. İnsanı çileden çıkarmayın ya müdahale edin ya da bırakın biz müdahale edelim. Kendi adaletimizi kendimiz sağlarız biz.”

sabi̇m
112 acil acil çağrı merkezi
doktor
ölüm tehdidi
Yorum (11)
uzman dr
bu karektersiz aslinda sadece doktoru değil bakanlığı da tehdit ediyor.enselenmeli
10
Cevapla
Kırgın ve kızgın dr
Artık yeter. Hiç istemesemde yabancı dil kursu farz oldu. Doktorsuz kalın inşallah.
4
Cevapla
Adalet isteyen
Açıkça ölüm tehdidi var. Bunu yazan mahlukat hala tutuklanmıyor mu ? Doktorumuzu katledince mı tutuklanacak ? Cumhuriyet savcıları derhal bu zevatı tutuklatmalı. Aklından öldürmek geçirmek neymiş hapishanede anlamalı.
6
Cevapla
Dr
Sayın cumhurbaşkanım sağlıkta şiddet bu şekilde kartopu gibi sistematik artıyor birileri bunu körüklüyor yada pohpohluypr olabilir . Bu durum size halkı mutlu ediyoruz diye anlatılabilir ama gidişat dünyanın en büyük övünç kaynağı hastanelerde doktor kalmıyor kalan ameliyat yapmaya korkuyor . Yani sizi en çok gurur duyduğunuz eseriniz olan şehir hastanelerini fonksiyonunuz kılarak sağlık taki başarınızla vuruyorlar .doktorlar işten ayrıldı istifa etti yurt dışına kaçtı başarılar siliniyor bu sağlıkta şiddet size tuzak
2
Cevapla
küçükdoktor
doktorum elini hastanın cebinden çek söylemi ile doktoru hedefe koyan politikaların sonucu...hasta ve yakınlarını bu derece şımartan hekimin değerini bu derece düşürenlere makamı ve mesleği ne olursa olursa olsun hiç birine HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ. her şeyden önce onarılmaz bir şekilde gönlümüzü kırdınız...
5
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir