Medimagazin logo

30 yaşındaki doktor nöbet sırasında yüksek dozda ilaç alarak yaşamına son verdi

ERZURUM Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde görevli Dr. Emre Bakırlı (30), nöbette, yüksek dozda ilaç alarak, yaşamına son verdi
Kaynak: DHA
30 yaşındaki doktor nöbet sırasında yüksek dozda ilaç alarak yaşamına son verdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

ERZURUM Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde görevli Dr. Emre Bakırlı (30), nöbette, yüksek dozda ilaç alarak, yaşamına son verdi. Bakırlı, bıraktığı notta ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını belirterek, mal varlığını Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışladığını yazdı.

Atatürk Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Üniversitemiz Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Servisi hekimlerinden Araştırma Görevlisi Dr. Emre Bakırlı'nın gece saatlerinde yüksek dozda ilaç almak suretiyle intihar ettiği savcılık tarafından yapılan ilk incelemeler neticesinde tespit edilmiş, kesin sonucun, yapılan otopsinin ardından açıklanacağı bildirilmiştir. Bu gece saatlerinde Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Servisi'nde nöbetçi olan Kıdemli araştırma görevlisi Dr. Emre Bakırlı, sabah saatlerinde, nöbetçi hekim odasında çalışanlar tarafından ölü olarak bulunmuştur. Yapılan incelemeler sonucunda şahsın üzerinden bir intihar notu çıktığı bilgisi savcılık tarafından paylaşılmıştır" denildi.

Dr. Emre Bakırlı'nın bıraktığı notta, ölümünden kimsenin sorumlu olmadığını ve mal varlığını Çocuk Esirgeme Kurumu'na bağışladığını yazdığı öğrenildi.

Cansız bedeni Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan Dr. Emre Bakırlı'nın Konya'da yaşayan ailesine acı haberin verildiği belirtildi.

 

 

atatürk üniversitesi tıp fakültesi
Yorum (10)
ZEKİ CAN
hiç merak ediyormusunuz neden intihar etti genelcerrahi gibi bir branş hergün onlarca ameliyata gir uykusuz kal soruşturmaya gir bitirincede malpraktis yasası ameliyat sonrası dava alacağın 3 beş kuruş para umutsuz bir gelecek her gün dayak ye.....ve sonuç intihar mevlem rahmet etsin
169
Cevapla
Ece gül
Yinemi Erzurum? Daha önceki yıllarda 3 asistan intihar etmemişmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum. Allah sebep olanları bildiği gibi yapsın! Allah rahmet eylesin bu kardeşimize. Bir Allahın kulu ndn demiyo..
86
Cevapla
Memed
Performans sistemi ,gereğinde adaletin herkese işlemesi niye birilerine işlemiyor ? Geldin geleli Ortadoğu mafolmuş , Ülkede insanlar perişan Saltanat sürmeye devam.. Yani zerre kafası çalışan şunu anlar ki bütün olan bitenin üzerini kapatır kenara cekilirim gibi bir ihtimal bana göre yok.Eşi benzeri görülmemiş adalet olursa şaşmamak lazım.Feto ye yapılanlar bu gelecek adaletin yanında hiçbisey denilecek şiddette adalet olabilir.Gaybi Rahman ve Rahim Cenab i HAK bilir.Herşeyin didik didik incelenip adaletin tecelli etmesini istiyor , bekliyorum.Kardeşimizede üzüldüm ALLAH Celle Celaluhu Rahmet eylesin.
20
Cevapla
Halil
İnsani olmayan Çalışma koşullarını düzeltmeyen ve aksine sistemi tamamıyla doktoru esnaf çalısanı ise müsterisi konumuna getirip müsteri her zaman haklıdır kuralına çevirenlerin Allah bin belasını versin.Çok iyi bi insandı Allah rahmet eylesin.
44
Cevapla
Yasemin çakir
Asistanlarin calisma sartlari cok agir ozellikle kardiyoloji genel cerrahi branslarindaki nobetlerden sonra izinli olmalari daha iyi olur umarim bu gorusumuz dikkate alinir
26
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir