Medimagazin logo

47 yaşındaki psikiyatri uzmanı 12'nci kattan düşerek hayatını kaybetti

İZMİR'in Karşıyaka ilçesinde, 12'nci kattaki dairesinin balkonundan düşen Zeynep Bodur (47), olay yerinde yaşamını yitirdi.
Kaynak: DHA
47 yaşındaki psikiyatri uzmanı 12'nci kattan düşerek hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İZMİR - Olay, bu sabah saat 07.00 sıralarında Mavişehir Mahallesi 2040/4 Sokak'taki lüks sitede meydana geldi. Eşinden boşandıktan sonra oğlu ile birlikte yaşayan Zeynep Bodur, henüz belirlenemeyen nedenle dengesini kaybedip, 12'nci kattaki dairenin balkonundan beton zemine düştü. Site sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bodur'un hayatını kaybettiğini belirledi.

Bodur'un cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, henüz belirlenemeyen nedenle dengesini kaybetmesiyle 12'nci kattaki dairesinin balkonundan beton zemine düşerek yaşamını yitiren 47 yaşındaki Zeynep Bodur'un, Bornova Türkan Özilhan Devlet Hastanesi'nde psikiyatri uzmanı doktoru olarak görev yaptığı öğrenildi. Polis ekipleri, Bodur'un intihar etme ihtimalini de değerlendirirken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

psikiyatri uzmanı
zeynep bodur
Yorum (16)
mehmet yaşar
doktorlar ölüyör...
38
Cevapla
CENK EVREN
Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır versin. Site resmen gazetenin ölüm ilanı sayfalarına dönüyor. Acaba algıda seçicilik mi? yapıyorum. Yoksa son zamanlarda bu vefatlar çok mu arttı?
33
Cevapla
Öznur Yalın
Lüks bir sitede oturan doktor! klişesinden, saçmalığından vazgeçin artık, standart bir site benim gördüğüm! Burada esas yazılması gereken doktorlara yapılan aşağılık muamele, kötü çalışma koşulları ve hakettiklerinin çok altında bir ücretle çalışıyor olmalarıdır. Tükenmişlik sendromunun pençesindeyiz hepimiz
86
Cevapla
Port
Bir psikiyatri uzmanı bile bu hale geldiyse biz napalim vatandaş ne yapsın.
12
Cevapla
Krizantem
Daha 3-5 gün evvel beyin cerrahı hanım yüksekten düşerek öldü, ki ömrü boyunca bu şekilde gelen kafa travması ameliyatlarına girmiştir. Şimdi psikiyatri uzmanı aynı şekilde öldü. Allah rahmet eylesin. İkisi de genç ve en verimli çağlarında görünüyor. Bu yaşlarda baş dönmesi ile sonuçlanan denge sorunu mu gelişiyor acaba? Çok üzücü. Yakınlarına sabırlar dilerim. Allah rahmet eylesin.
12
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir