Medimagazin logo

Anestezi uzmanı odasında ölü bulundu

Kocaeli'de anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, hastanedeki odasında ölü bulundu.
Anestezi uzmanı odasında ölü bulundu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KOCAELİ-Alınan bilgiye göre, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Alikahya Yerleşkesi'nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Tolga Yazıcı'dan (41) yaklaşık 4 saat haber alamayan mesai arkadaşları, odasını kontrol etmek istedi.

Kilitli olması üzerine kapıyı kırarak odaya giren meslektaşları, Yazıcı'yı hareketsiz halde buldu.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde Yazıcı'nın yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, Yazıcı'nın yanında kullanılmış bir enjektör buldu.

Yazıcı'nın cenazesi otopsi yapılmak üzere Kocaeli Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olayın üzüntü yarattığını belirtti.

Ergüney,  "Maalesef Alikahya'daki hastanemizde talihsiz bir olay yaşandı. Doktor arkadaşımızın çalışma odasında hayatını kaybettiğini öğrendik. Bundan sonraki süreçte soruşturma, Cumhuriyet Savcılığı tarafından titizlikle yürütülecektir. Tıp dünyası olarak büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Hayatını kaybeden doktor arkadaşımıza Allah'tan rahmet, acılı ailesine başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

Dr.Tolga Yazıcı'nın eşinin yakında doğum yapacağı öğrenildi.

dr. tolga yazici
doktor ölümü
anesteziyoloji ve reanimasyon
Yorum (5)
Port
Dr a bir hakimin karisi haksız şikayette bulunmuş.haksizliklar devam edince.
27
Cevapla
Dr Hektor
Ölümün nedeni çok açık. Aldolan kullanmış. Bu ilaç çok sıkı denetlenmezse ölümler devam eder. Her anestezi uzmanının dolabı bu ampullerle dolu. İradesini tutamayan herkes bu riskle karşı karşıyadır. Sağlık Bakanının bu konuya acilen el atması gerekir.
13
Cevapla
Wes Studi
Tıp Dünyası mı ??? Hangi Dünya'da ? Allah Rahmet Eylesin... Ailesine , Sevenlerine ve Çalışma Arkadaşlarına Başsağlığı dilerim..
13
Cevapla
ömer hayyam
hamile bir eş...ve ölüm, böyle trajik durumlar için ttb bir fon kurmalı hekimin hamile eşine , ihtiyacı varsa yardım etmelidir, çünkü ambulans şöförünün trafik kazasında ölmesinden dolayı bakanlığın önüme 1 ev parası toplanana kadar bağış toplama eylemini içeren yazısı gelmişti.TTB biz hekimlere böyle kara gün dostu olduğunu, kol kanat gereceğini gösterecek bir fon tesis etmeli, hekime veya ailesine destek olmalıdır....eşe baş sağlığı diliyorum
16
Cevapla
Mehmet Hadi
Ah bir Anestezi uzmanı daha gitti aramızdan.Tanıdık bir ayrılış şekli.Karanlık bir odada, yanında bir enjektör ve son nefesini veriyor.Bu kaçıncı hikaye.Hayatımız hep karanlık odalarda ölümle hayatın kesiştiği ince çizgide geçiyor.Sürekli bir stres,her an yeni bir sürprizle karşılaşma ihtimali.Kurtardığın binlerce insandan kimsenin haberi yok amma en ufak bir komplikasyonda perişan oluyorsun.Karakollar,mahkemeler,tazminat davaları ve ıykusuz geceler...Sağlık bakanlığından tüm anestezi uzmanları için şartların düzeltilmesi ve daha fazla ücretli izin talep ediyorum. Herkese saygı ve selamlar
21
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir