Medimagazin logo

Antalya Tabip Odası, Uluslararası Doktorlar Futbol Birlikleri Federasyonu ile yeşil sahaya çıktı

Antalya Tabip Odası Futbol Takımı , Uluslararası Doktorlar Futbol Birlikleri Federasyonu Futbol Takımı ile dostluk maçı yaptı
Antalya Tabip Odası, Uluslararası Doktorlar Futbol Birlikleri Federasyonu ile yeşil sahaya çıktı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

22-24 Ağustos 2019 tarihleri arasında Belek’te gerçekleştirilen 1. Uluslararası Doktorlar Futbol Birlikleri Federasyonu Kongresi sırasında hekimlerin yaptığı futbol maçında kazanan dostluk oldu.

Antalya Belek Bellıs Deluxe Hotel ‘de spor turizmi ve futbol üzerine gerçekleştirilen kongre sırasında toplam 12 ülkeden doktor futbolculardan oluşan Uluslararası Doktorlar Futbol Birlikleri Federasyonu Futbol Takımı ile Antalya Tabip Odası Futbol Takımı arasında gerçekleştirilen müsabaka çekişmeli ve zevkli geçti.

Yapılan dostluk maçı ile ilgili bilgi veren Antalya Tabip Odası Futbol Takımı Kaptanı  Dr. Metehan Akbulut, “Oynadığımız futbol maçı elbette kazanmak ya da kaybetmek üzerine değildi. Futbol takımımız, ülkemizdeki hekimleri en iyi şekilde temsil etti. Bu müsabakanın, hekimlerin uluslararası birlikteliğine, dostluğuna ve dayanışmasına daha da katkı sağladığına inanıyorum. Maçımızı coşkulu, eğlenceli ve sıcak bir ortamda gerçekleştirdik . Bu bunaltıcı sıcaklara rağmen futbol takımımızda oynayan tüm meslektaşlarıma ayrıca çok teşekkür ediyorum “ dedi

Antalya Tabip Odası’nın hazırladığı ve içerisinde TTB 14 Mart 100.Yıl Hatırası ‘nın da olduğu hediye paketleri, futbol maçı öncesi futbolculara verildi. Maç öncesi ve sonrası yapılan toplantılarda önümüzdeki yıllarda düzenlenecek kongreler ve futbol turnuvalarının organizasyonları konuşuldu.

antalya tabip odası
metehan akbulut
uluslararası doktorlar futbol birlikleri federasyonu
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir