Medimagazin logo

Aşı olmayan iki doktor koronavirüse yenildi

Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Patoloji Doktoru Murat Tad ile Ankara'da görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. İlhami Atılgan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.
Kaynak: DHA
Aşı olmayan iki doktor koronavirüse yenildi
İlhami Atılgan - Murat Tad
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'nde koronavirüs tedavisi gören Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görev yapan Patoloji Uzmanı Murat Tad ve Ankara'da görev yapan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. İlhami Atılgan koronavirüse yenildi.

Hayatını kaybeden doktorların Kovid-19 aşılarını yaptırmadığı öğrenildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca başsağlığı diledi

Koca, "İki arkadaşımız Covid-19’a yenildi. Operatör Dr. İlhami Atılgan 55, Patolog Dr. Murat Tad 49 yaşındaydı. Kayıtlarımızdan maalesef, iki değerli hekimin aşı olmadığını öğrendik. Meslektaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyoruz. Benzer acılar artık yaşanmasın." sözlerini kullandı.

Türkiye Tabipleri Birliği de hayatını kaybeden doktorların ailelerine ve sağlık camiasına başsağlığı mesajı yayınladı.

 

 

 

 

kırşehir eğitim ve araştırma hastanesi
patoloji doktoru
hacettepe üniversitesi hastanesi
koronavirüs
Yorum (3)
Mehmet Hadi Öztekin
Dr İlhami Atılganı uzun yıllardır tanırım Beyefendi bir insandı.Çok genç yaşta aramızdan ayrıldı.Kendisine Allahtan rahmet,kederli ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı dilerim.
10
Cevapla
jenner
ttb bu ilanları aşı henüz türkiyede ve dünyada yok iken veriyordu. feriha öz,cemil taşcıoğlu gibi.. bu arkadaşlara allah tan rahmet dilerim. hangi gerekçeyle aşı yaptırmamışlar. dr lar 2 sinovaç üstüne de 2 biontek oldu. hangi tıbbi savla aşıya muhalif olmuşlar
13
Cevapla
bir vatandaş
cdc sitesinde güncel olarak yayınlanan binlerce ters etki bildirimleri türkiye sağlık bakanlığı ilgili birimleri tarafından yayınlanmadığı yani sıfır varsayıldığı sürece aşıya temkinli yaklaşmaya devam edilecek. ABD' de görülen anaflaksi, ani ölüm, kalp iltihaplanmaları, nöropatiler vs. ters etkiler ülkemizde sıfır mı? Neden bildirimler sisteme girilmiyor?
11
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir