Medimagazin logo

Balkonda çiçek sularken başına saçma isabet eden doktor ağır yaralandı

Ordu’nun Altınordu ilçesinde evinin balkonunda çiçek suladığı sırada başına isabet eden saçma ile ağır yaralanan doktor Aksın Serarslan (45), kafa travması teşhisi ile tedaviye alındı. Doktorun hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken, polis, tüfeği kimin ateşlediğini tespit etmek için çalışma başlattı.
Kaynak: DHA - Ahmet BAYRAK
Balkonda çiçek sularken başına saçma isabet eden doktor ağır yaralandı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Olay, dün ilçenin Güzelyalı Mahallesi'nde meydana geldi. Evinin balkonunda çiçek sulayan özel bir hastanede görevli kulak burun boğaz hastalıkları uzmanı Dr. Aksın Serarslan bir anda kanlar içerisinde kaldı. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan Serarslan’ın başına saçma isabet ettiği belirlendi.

Kafa travması teşhisi konulan Serarslan ilk müdahalesinin ardından Samsun Ondokuz  Mayıs  Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Hayati tehlikesi bulunan Serarslan’ın tedavisi sürüyor. Polis, evde yaptığı incelemede balkon camlarında kırıklar tespit ederken, tüfeği kimin ateşlediğini araştırıyor.

 

 

ordu
doktor
balkon
saçma
altınordu
yaralı
Yorum (1)
Hasan Akdemir
Lamine korkuluk camına bakıldığında aklıma kötü kötü şeyler geldi. Bu 12 kalibrelik standart saçma ise, resimde başka bir giriş alanı olmadığına göre ; ya çok uzaktan gelmiş, saçmalar açılarak bir tanesi ancak balkon camına isabet etmiştir ki o zaman ivmesi çok düşer, bir insanı yoğun bakımlık yapacak gücünü kaybeder , ya da tek kurşundur ki bunun manası da direk kişiyi hedef almaktır. Benzer bir olay daha önce çalıştığım bir yerde olmuştu, yine bir ortopedi doktoru balkonda otururken av tüfeğiyle kafasından vurulmuştu.
15
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir