Medimagazin logo

Bir ay önce üroloji uzmanının bıçaklandığı hastanede KBB uzmanına saldırı!

Iğdır Devlet Hastanesinde görev yapan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı Dr. Barış Ermişler, hastane içerisinde muayeneye gelen hastanın saldırısına uğradı.
Bir ay önce üroloji uzmanının bıçaklandığı hastanede KBB uzmanına saldırı!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

IĞDIR-Saldırıya uğrayan Doktor Barış Ermişler, “Poliklinikte dün saat 12.10 sıralarıydı. Kapımın önünde halen randevulu hastalarım vardı. S.T., isimli hastanın ne girişi nede randevusu vardı. Biraz bekleyin randevulu hastalarıma baktıktan sonra size de yardımcı olmaya çalışırım dedim. Hasta dışarı çıktıktan sonra bana küfür etti. Daha sonra da fiziksel saldırıda bulundu. Burada bekleyen hasta ve vatandaşlar araya girdi. Bunun üzerine hemen beyaz kod verdik. Polis ekipleri gelip saldırganı gözaltına aldıktan sonra savcılığa giderek suç duyurusunda bulundum. S.T. isimli saldırgan hakkında yasal işlem başlatıldı” dedi.


“Daha Serkan’ın şokunu atlatamadık”
Yaklaşık 1 ay önce Üroloji Doktoru Serkan Yarımoğlu’na yapılan bıçaklı saldırının şokunu üzerinden atamadığına değinen Doktor Ermişler, “Daha Serkan’a yapılan bıçaklı saldırının şokunu üzerimizden atamadık. Bir tek ben değil bütün meslektaşlarım o şoku üzerinden atamadı. Artık gerekli önlemlerin alınmasını istiyoruz. Kendimizce gerekli önlemler alıyoruz ama gereken yapılırsa çok seviniriz. Çok tereddütlü çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

Aynı hastanede 28 Eylülde Üroloji Kliniği’nde görev yapan Dr. Serkan Yarımoğlu hastası tarafından bıçaklanmıştı.

sağlıkta şiddet
ığdır
Yorum (3)
hasan yağbasan
Bu tip olaylar iyice sıradanlaştı.Artık yorum yazmanın,psikolojik deşarj olma dışında bi anlamı yok,faydası da yok.zaten bizi dinleyen de yok..
8
Cevapla
postneflamatuar
Bu ülkede yasalar orman kanunu teşvik ediyor. 2 yıla kadar hapis gerektiren cezalar erteleniyor. Açıklaması şu: Bu ülkede hakim savcı vali gibi üst düzey bürokratlar dışındaki istediğin bir kişiyi öldürmediğin sürece bıçaklayabilir, evire çevire dövüp hastanelik edebilirsiniz. Küfür, hakkaret ve vadallıkta ise sınır yok. Mahkemeler görüntüyü kurtarmak içindir sadece. Bu durumun hastanelerde devlet tarafından ayrıca özendirildiği bir ortamda ise hekimlik enayilikten başka bir şey değildir. İstifa edinceye kadar salla başı al maaşı, hastalara en düşük ilgi düzeyi ile durumu sadece "idare" edin. Don kişotluk yapmaya kalkmayın. Önce kendinizi ve ailenizi garantiye alın. Hastalar daha sonra gelir.
23
Cevapla
acilde
acillerde devamlı saldırı ve hakaret var.artık sesimizi bile çıkartamıyoruz.döven, söven elini kolunu sallaya sallaya gidiyor.çünkü şikayetçi olsan daha kötü.şikayetçi olsan başın belaya giriyor.MAALESEF SAĞLIKTA ŞİDDETİN ARKASINDA SAĞLIK BAKANLIĞI VAR.MAALESEF SAĞLIKTA ŞİDDETİ SAĞLIK BAKANLIĞI ÖZENDİRİYOR....
18
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir