Medimagazin logo

Bir doktoru daha Kovid nedeniyle kaybettik!

İstanbul'da özel bir hastanede görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Recep Ali Köseoğlu, Covid 19 nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Bir doktoru daha Kovid nedeniyle kaybettik!
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İstanbul'da vefat eden Dr. Recep Ali Köseoğlu 1987 yılında İstanbul Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştu, uzmanlığını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden almıştı.

Köseoğlu İstanbul'da özel bir hastanede Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı'ydı.

dr. recep ali koseoglu
Yorum (3)
dr.mikro
Her gün birer ikişer tükeniyoruz.Bir güvenlik personelimiz şehit düştüğünde sayın İçişleri Bakanı sosyal medya hesaplarından fotoğraf ve isimleri anıyor.Peki meslektaşlarımızı neden sayın Sağlık Bakanı anmıyor? Günlük veriler kadar değerimiz yok mu? Görevleri başında hayatlarını kaybeden bu insanlar en azından isim ve fotoğrafları ile anılmayı hak etmiyor mu? Neden covid-19 meslek hastalığı listesine girmiyor ve kayıplarımız görev şehidi sayılmıyor?
32
Cevapla
Ali
Allah rahmet eylesin :(
10
Cevapla
Memedim
İnsan düşünmeli ne doğru ne yanliş...Doğru olan gelip göçeceğimiz bir ömür süresi.Doğru olan ahirette sonsuz hayat olduğu.Doğru olan bizim gibi nice nice insanların dert sıkıntı heves arzu ile bitmez zannettiği ömürü tüketip öldüğü ve artık geri dönemeyeceği.Doğru olan keşke diyeceğimiz ama keşkenin fayda vermeyeceği şu an bu gerçeği bilip uyanıp Rabbimizin razı olduğu şekilde bir hayat yaşama fırsatımızın halen olduğu.O zaman uyanık akıllı olan kim? Gerçeği bile bile Rabbini zikredip şukretmeyen,namaz kilip zekat vermeyen,Rabbine döneceği gerçeğini unutan,onun bunun siyasetinden şundan bundan çıkar umanmi yoksa Rabbine teslim olup Kur'an i Kerim ve sünnete uygun yaşayip Kur'an i Kerim de çokça zikredilen namaz ve zekâta çok çok dikkat edip nefsine ağır gelsede silkinip benim ahirete hazırlık yapmam lazım diyerek kumbaraya biriksin yarın bana lazım olur der gibi ahirete nefsini yenip gayret eden mi...Şimdi gerçek belli,hakikat belli,ölüm var,ahiret var...O zaman seni hala bunlara inanmiyormuş gibi gayret etmekten alıkoyan şey ne? Şakamı zannediyorsun cehennem ile cennet arasındaki farkı bir düşün ? Gidince dönüş yok yok...bir gün geri donsemde namaz kılıp zekat versem hayra çalışsam dersin ama ölünce öyle bir imkan yok...bunlar yalansa hiç birini yapma...doğru diyorsan aklını kullan kendine gel Rabbinin yoluna kendini ada kurtuluşa er...
21
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir