Medimagazin logo

Bolu'da göz doktoru saldırıya uğramıştı! Bakan Koca tutuklandığını duyurdu

Bolu’da eşini götürdüğü hastanede sıra beklemek istemeyerek tartıştığı doktorun burnunu kıran şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kaynak: İHA - Faruk Çidem
Bolu'da göz doktoru saldırıya uğramıştı! Bakan Koca tutuklandığını duyurdu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Bolu’da, eşini göz muayenesi için Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götüren Y.E.D.’nin (24) eşi, sıra beklemek istememesi üzerine poliklinikte bulunan hemşirelerle tartıştı.


Sağlıkta şiddet bitmiyor: Hasta yakınının saldırısına uğrayan doktorun burnu kırıldı


Eşinin tartıştığını duyan Y.E.D., muayene odasına girerek göz doktoru Emre B.’ye yumruklu saldırıda bulundu. Emre B.’nin yüzüne aldığı darbeyle burnu kırıldı. Saldırının ardından hastanenin özel güvenlik ekipleri şahsı dışarı çıkararak durumu polis ekiplerine bildirdi. Emre B.’nin şahıstan şikayetçi olması üzerine Y.E.D. gözaltına alındı. İfadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen şahıs işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Y.E.D. çıkarıldığı mahkemece "kasten yaralama" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bakan Koca açıklama yaptı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Bolu A.İ.B. Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, görevi başındaki doktora saldıran ve hakkında Beyaz Kod verilen kişi tutuklandı. Saldırgan, olayda, sıra bekleyen hastaları da rahatsız etmişti. Sağlıkta şiddete karşı harekete geçen tüm kurumlarımıza teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.

bolu
doktor
göz muayenesi
göz doktoru
darp
şiddet
saldırı
Yorum (2)
Port
Saldırgan diğer hastaları rahatsız etmeseydi tutuklamalardi.
24
Cevapla
dr
Tek tek haşaratla uğraşmaktansa bataklığı kurutmak daha makul. Yeni bir sağlıkta şiddet yasası ile olacak bu. Kanuna ne yazarsan hakim savcı onu yapar. Örneğin "doktora el kaldıran 3 yıldan başlamak üzere tecil mecil olmadan içerde yatar" gibi. Başka türlü akıllanmaz bu tipler.
22
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir