Medimagazin logo

Cerrahpaşalı 9 doktor otelden atıldı

Cerrahpaşalı 9 doktor parasını ödedikleri otelden ayrılmak zorunda kaldı
Cerrahpaşalı 9 doktor otelden atıldı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Salgın nedeniyle akşamları alkışlanan sağlık çalışanlarına yönelik olumsuz tavırlara bir yenisi daha eklendi. 

Daha önce apartman girişlerinde olumsuz yazılarla karşılaşan sağlık çalışanlarını bu kez de bir otel sokağa atmaya kalkıştı.

Medimagazin’İn edindiği bilgiye göre Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları bölümünde çalışan 9 hekim 15 günden bu yana Zeytinburnu Novotel’de kalıyor. Ailelerine bulaş olmaması için parasını vererek otelde kalan doktorlar 7. Katta bir katta kalırken, kata personel girmiyor ve oda temizlikleri de doktorlar tarafından yapılıyor.

Cumartesi günü yeni gelen doktorun girişini yapmamakta ısrar eden otel yetkilileri ise, enfeksiyon riskinden dolayı doktorların salı günü otele terketmelerini istedi. Cumartesi günü gelen doktor için otelde yer yok açıklaması yapılırken, 7. Katta sadece 5 odanın dolu olduğu 20 odanın ise boş olduğu hekimler tarafından bildirildi.

Cerrahpaşa doktorlara yarın ayrılacakları söylenirken bugün check-out mailleri gönderildi.

Şu an için ise hekimler mobinge dayanamadıkları için bu akşam başka bir otele geçme kararı aldı.

Medimagazin’e açıklama yapan Novotel yetkilisi ise bir yanlış anlaşılmadan bahsederek, çok kısa sürede basın açıklaması yapacaklarını bildirdi.

cerrahpasa
novotel
Yorum (14)
Acil uzmanı
Onlar hasta iken biz yanlarına gidip tedavilerini yapmaktan çekinmiyoruz, ama onlar biz sağlıklı iken bile yanlarımıza yaklaşmaya korkuyorlar. Hey gidi Osmanlı torunları, nasılda yozlaşmışsınız.
55
Cevapla
Akif Akça
İstanbul’da @TCKulturTurizm belgeli Novotel Zeytinburnu’nun, sağlık çalışanlarına oda tahsis etmediği paylaşımları üzerine tesis yönetimi; grupları bünyesindeki komşu İbis Otel’i, sağlık çalışanlarına tahsis etme kararı almıştır. https://twitter.com/TCKulturTurizm/status/1249808701801869313?s=20
25
Cevapla
gülay tuna
yazdık adını bir kenara NOVOTEL
46
Cevapla
Hasan Akdemir
ALKIŞ ile YUMRUK arasında fark hissetmiyoruz. Aslında ölenlerle iyileşenleri görünce de pek bir şey hissetmemeye başladık. Bizi böylesine duyarsızlaştırmak ve insani değerlerimizi törpülemek bu topluma ileride neler kaybettirecek araştırmaya değer.
51
Cevapla
Mehmet Akif
Arkadaşlar bu günler İnşaallah geçecek. O gün gelince novotel grubunda kongre seminer sempozyum istemediğimizi hatırlatırız
72
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir