Medimagazin logo

Doçent olmak için başhekimlikten istifa etti

Kaman Devlet Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Süleyman Ersoy, akademik kariyerine devam etmek istediği için istifa etti.
Doçent olmak için başhekimlikten istifa etti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

KIRŞEHİR-Kaman'da bir çok başarılı çalışma gerekleştirdiklerini aktaran Ersoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçede sağlık alanında önemli gelişmeler sağlanarak hastaneye yeni poliklinik ve hekimler kazandırdıklarını dile getirdi.

Doçentlik sınavlarına hazırlanarak, akademik kariyerine devam etmek istediğini vurgulayan Ersoy, şöyle konuştu:

"Göreve geldiğim ilk günden beri Kaman'da sağlık alanında 'Neler yapabiliriz' diye hep düşündük. Açılışında başhekim olarak görev yaptığım yeni Kaman Devlet Hastanesini Kaman'a yakışır hale getirerek on binlerce hastamızı tedavi ettik. Hastanemize yeni poliklinikler ve hekimler kazandırdık. Akademik kariyerime devam etme düşüncesi ile severek yaptığım Kaman Devlet Hastanesi Başhekimliği görevimden istifa ediyorum. Çünkü hem akademik çalışmalar hem de başhekimliği aynı anda yürütmek çok zor olacaktır. Eminim ki bizlerin yerinde yine çok potansiyelli, Kaman'a hizmet edecek arkadaşlarımız gelecektir. Görev yaptığım zaman diliminde bana destek olan tüm Kaman halkına, idarecilere ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum."

yrd. doç. süleyman ersoy
kaman devlet hastanesi
Yorum (7)
Doçent doktor
Kamera şakası mı? Doçentlik sınavı mı kaldı arkadaşım? Yrd doçentlik mi kaldı? Vatandaş zaten kadrosu ahi Evran üniversitesinde Dr öğretim üyesi bir kere, vali okuru ile baştabip olmuş şimdi kadrosuna dönüyor..yok doçentlik sınavına hazırlanacakmış, sen yayınları tamamla, dosyanın gönder kabul olsun, doçentlik belge gelsin sonra üniversite sana doçent kadrosunu açarsa sınav talep edebilir. Buralarda değil bu arkadaş lütfen... Haa unutmadan ahş Evranda doçent bulmuş sınavlısını arıyor :))
34
Cevapla
GAZİ SERDENGEÇTİ
Sayın Başhekimin doçentlik sınavının kalktığından haberi yok heralde. editör uyarsa bari
31
Cevapla
mserdar
Yar.Doç.Dr. luk mu kaldı.
22
Cevapla
Fikret Erbilen
Cok önemli fedakarlık, eşsiz akademik çalısmalar ile Kırşehir'den dünya bilimine çok önemli katkılarda bulunacağına eminim.
32
Cevapla
ismail
Niye istifa etmiş..Başhekimlikte para yokmuymuş...
10
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir