Medimagazin logo

Doktor anne babadan kaybettikleri oğullarına son dokunuş...

Samsun'da 6. katın penceresinden düşerek hayatını kaybeden doktor anne-babanın 13 yaşındaki oğlu gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı. Beyin Cerrahi Uzmanı babanın cenaze aracının üzerindeki oğlunun tabutuna son kez dokunup gözyaşı dökmesi yürekleri dağladı.
Doktor anne babadan kaybettikleri oğullarına son dokunuş...
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

SAMSUN-Olay, İlkadım ilçesi Bahçelievler Mahallesi İstiklal Caddesi'nde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Amasya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde görevli Beyin Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Gökyar ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakütesi Hastanesi'nde görev yapan Kadın Doğum Uzmanı Doç. Dr. Fatma Dervan Bıldırcın Gökyar'ın 8. sınıf öğrencisi 13 yaşındaki oğulları Semih Gökyar, evlerinin 6. katındaki pencereden düşerek kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetti.

Semih Gökyar bugün Derecik Mezarlığı Camisi'nde kalınan cenaze namazının ardından aynı yerde gözyaşları içinde toprağa verildi. Doktor baba Ahmet Gökyar'ın cenaze aracının üzerindeki oğlunun tabutuna uzanıp son kez dokunarak gözyaşı dökmesi yürekleri dağladı.

Cenaze namazında sağlık camiası ve Gökyar ailesinin yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

samsun
dr. ahmet gokyar
dr. fatma dervan bildircin gokyar
Yorum (3)
Kamil Ömür
Bir insanın başına gelebilecek en kötü şey ne diye sorsalar evlat kaybı derim. Hele hele böyle bir ölüm çok kötü. Çok sabır diliyorum.
42
Cevapla
Dr.Cevdett
ALLAH sabırlar versin meslektaşlarımıza. Dünyevi her şeyin değerinin sıfırlandığı bir acıyla sınanmak karşısında bizi ayakta tutan en büyük teselli, ahirette o sevdiklerimizle buluşmak ümidi.
47
Cevapla
Her yürek
Bu haberi gözyaşlarımızda okuduk. Acınızı tüm kalbimizle paylaşıyoruz.
20
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir