Medimagazin logo

Doktor Ertan İskender'in bıçaklı saldırıya uğradığı anın görüntüleri ortaya çıktı: Güvenliklerin gözü önünde yaşanmış

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde asistan doktor Ertan İskender'in (30), hastası Bayram Nargüler tarafından bıçaklı saldırıya uğradığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Delil olarak soruşturma dosyasına giren görüntülerde Nargüler'in, odada tartıştıktan sonra dışarı çıkan doktorun peşinden gittiği, yanındaki güvenlik görevlilerinin arasından koşarak da bıçakladığı anlar yer aldı.
Kaynak: DHA - Nursima ÖZONUR
Doktor Ertan İskender'in bıçaklı saldırıya uğradığı anın görüntüleri ortaya çıktı: Güvenliklerin gözü önünde yaşanmış
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Poliklinik Bölümü'nde görevli asistan doktor Ertan İskender, 27 Mayıs'ta, hastası Bayram Nargüler'in bıçaklı saldırısına uğradı. İskender, sırtının sağ kısmı ve sağ elinden yaralandı. Ağır yaralanan ve ameliyat edilen İskender, yaklaşık 1 hafta süren tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.


Sağlıkta şiddet değil vahşet! Ankara'da doktora bıçaklı saldırı


Olayın ardından gözaltına alınan Bayram Nargüler, savcılık ifadesinin ardından nöbetçi sulh ceza hakimliğince 'kasten öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma sonunda Bayram Nargüler hakkında, 'kişinin yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle kasten öldürmeye teşebbüs' ve 'hakaret' suçlarından 13 yıldan 22 yıla kadar hapis talebiyle iddianame düzenlendi.

Saldırı anı kamerada

Ertan İskender'in, hastası tarafından bıçaklandığı anlara ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.


Doktoru bıçaklayan hasta ‘dövdüler’ dedi…Gerçek, kamera kayıtları ile ortaya çıktı


Soruşturma dosyasına giren görüntülerde Nargüler'in, odada tartışmalarından sonra dışarı çıkan İskender'in peşinden gittiği görüldü. El kol hareketleriyle yanındaki güvenlik görevlileriyle konuşan Nargüler'in, hastane koridorunda doktoru uzun süre takip ettiği görüldü.

 

 

Nargüler'in, koridorun sonunda güvenlik görevlilerinin arasında yürürken bir anda koşarak doktoru bıçaklaması, yaralanan İskender'in sedyeye yatırılması ve ardından yaşanan arbede görüntülere yansıdı.

 

 


Doktor Ertan İskender'e bıçaklı saldırıda bulunan hastaya 22 yıla kadar hapis talebiyle iddianame


 

doktor ertan i̇skender
kamera görüntüleri
bıçaklı saldırı
Yorum (4)
dr
Güvenlik görevlileri müdahil oldukları olaylarda bir de suçlu çıkarıldıkları için azıcık çekingen, görmezden duymazdan gelme gibi davranabiliyorlar !!!... Yeni bir sağlıkta şiddet yasası (TCK kapsamında) şart. Yumuşak yasalarla olmadığı meydanda... Sağlık personelini tüketiyor, yıldırıyor, pıstırıyor maganda... Bi dur demenin zamanı gelmedi mi ?
29
Cevapla
Can K
Hastanelerde çalışan güvenlik görevlileri ne işe yarıyor? Bir olay anında arazi olan, lazım olduğunda bir türlü bulunmayan güvenlikçiler. Bunlar güvenlik görevlisi falan değil. Bunlar ancak yakınlarının hastane işlerinin peşinde koşturan ve bunun karşılığında maaş alan tipler. Olurda kazara olay anaında arazi olamazlarsa, ne yapmaları gerektiğini de bilmiyorlar. Suçluların sırtını sıvazlayıp iyice cesaretlendiriyorlar. Bu ülkede hastanelerde suç işlemek serbest. Başka hiç bir yerde yapamayacağınız şeyleri hastanede yapabilirsiniz. Küfür, tehdit, aşağılama, hakaret gibi şeyleri saymıyorum bile. Bunlar zaten normalleşti. Doktoru dövebilir sonra elinizi kolunuzu sallayarak çıkabilirsiniz. Peki hastaneler birer suç merkezi haline gelmişken, Sağlık Bakanlığı ne yapıyor? Mhrs randevularını artırıyor. Çünkü hastaneler yeterince kalabalık değil, daha da kalabalık olsun istiyorlar. Şaka gibi ama gerçek. Komik ama gerçek olduğu için insan gülemiyor.
47
Cevapla
suzer
guvenlık..guvenlı mı...
17
Cevapla
Cem Şahin
Bir kere hastanede bıçağın ne işi var o adamda. Girişlerde X-Ray cihazı yok mu? Eğer varsa ne halta yarıyor? kullanılmıyor mu. Tam anlamıyla rezillik.. Fiyasko...
15
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir