Medimagazin logo

Doktor hasta yakını tarafından darbedildi: 'Elim ve burnumda kırıklar tespit edildi'

İstanbul’da uzman doktor, eski bir hastasının yakını tarafından yolu kesilerek darp edildi. Hastaneye kaldırılan ve yüzü tanınmayacak hale gelen doktor, “Kafamı yumruklayıp aşağı düşürdü. Tekme tokat girmeye başladı. Elim ve burnumda kırıklar tespit edildi” ifadelerini kullandı
Kaynak: Hürriyet
Doktor hasta yakını tarafından darbedildi: 'Elim ve burnumda kırıklar tespit edildi'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol


Hürriyet'te yer alan habere göre olay dün akşam saatlerinde Zeytinburnu metro durağında yaşandı. İddiaya göre, özel bir hastanede üroloji uzmanı olarak görev yapan Op. Dr. Hasan Cabbar'ın yolu mesai çıkışında eski bir hastasının oğlu tarafından kesildi. Tedavi sonrası babasının durumunun iyi olmadığını söyleyen ve tehditler savuran hasta yakını, doktordan harcadıkları parayı geri vermesini istedi. Ardından doktora saldıran zanlı, feci şekilde dövdü.

Aldığı darbelerle yere yığılan ve kendinden geçerek bayılan doktor Hasan Cabbar, sağlık ekipleri tarafından Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kaldırıldı. Kolunda ve burnunda kırık olduğu tespit edilen doktor Cabbar, hastanede tedavi altına alındı. Kaçan saldırganın yakalanması için soruşturma başlatıldı.

“Sol elimde ve burnumda kırık tespit edildi”

Saldırı anının anlatan Op. Dr. Hasan Cabbar, “Zeytinburnu otobüs durağında indim. Otobüs durağından yürüyordum. Otoparkta hastanın küçük oğlu arkadan yaklaştı. Beni tehdit etmeye başladı. Para istedi, bende paranın olmadığını söyledim. ‘Kaç tane evin var, bir sürü gelirin falan var’ dedi. Saldırmaya başladı. Kafamı yumruklayıp aşağı düşürdü. Tekme tokat girmeye başladı. Sol elimde bir kırık tespit edildi. Burnumda kırık tespit edildi. Ağzım da ve dudaklarım da yumruktan dolayı hasar meydana geldi. Bayıldım bir anda kendimi devlet hastanesinde buldum” dedi.

sağlıkta şiddet
hasan cabbar
Yorum (19)
Hasan
Doktor arkadaşlara tavsiyem mutlaka yanınızda biber gazı bulundurun. Çok etkili bir savunma aracı. Silah taşıma ruhsatı da verilmeli doktorlara ama kimin umrunda biz kendi canımızı kendimiz korumak zorunda bırakılmış bir meslek grubuyuz.Polisin görevi de gelip güvenlik şeridi çekmek biz öldükten sonra. Haa bir de ifade almak.
26
Cevapla
doktor
Haber paylaşıma açıldığından beri henüz yorum yazılmamış. Niçin yorum yazılmamış aceba diye düşündüm ve cevabını buldun. Bu tür haberler artık tamamen normal oldu, yani artık yorum yazılacak bir haber değeri yok. İçine düştüğümüz, düşürüldüğümüz duruma bakar mısınız* Utanılacak bir durum bu durum eğer bir toplum yapımız, millet yapımız varsa, kaldıysa. Yazık, çok yazık ülkeme ve ülkemin evlatlarına...!
25
Cevapla
Coşkun Marşap
İlk olarak meslektaşımıza geçmiş olsun ve acil şifalar.Bu olay ve buna benzer olaylar ne ilk nede son olacak gibi duruyor.Hastanede ve sağlık kuruluşlarında polisiye tedbirlerin artırılması ve dışardaki saldırıya karşıda tüm doktorların yanlarında biber gazı bulundurmaları ayrıca yaşı uygun olanların savunma sporları ve Uzakdoğu dövüş kurslarına gitmeleri tavsiye olunur.
33
Cevapla
yapay
Yazıklar olsun... Meslek yapılamaz hale geldi. Her hastayla temas, hastanın yakınlarını da içine alan onlar, kalabalık bir sülaleyse yüzler, hele aşiret benzeri bir yapılanmaysa binleri bulan vatandaşla karşı karşıya gelmek demek. Yüzbinlere varan bu ordunun içinden psikopatın, manyağın, magandanın ne zaman, nasıl ve nerde çıkacağı da belli değil. Ne karate yeter, ne biber gazı....Tam da bu nedenle yapay zeka ve robotlar bu işi devralıcak. Homo sapiens bittiiiii...
47
Cevapla
Pork
Devletten dr lara ücretsiz beylik tabancası istiyoruz.
60
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir