Medimagazin logo

Doktor olan kızını öldürmüştü, o baba eşini bulması için dedektif tutmuş

Balıkesir'in Havran ilçesinde, aracına GPS cihazı takarak takip ettiği doktor kızı Gülnur Yılmaz'ı , otomobiline çarptıktan sonra 20 el ateş ederek öldüren Mustafa Ali Yılmaz'ın olaydan önce eşi Gülden Yılmaz'ı bulması için 4 bin liraya dedektif tuttuğu ortaya çıktı
Kaynak: DHA
Doktor olan kızını öldürmüştü, o baba eşini bulması için dedektif tutmuş
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İZMİR- Hatırlanacağı üzere Pratisyen Hekim Gülnur Yılmaz, 27 Haziran günü otomobiliyle Antalya'dan, Balıkesir Havran'da bulunan annesinin yanına gitmek için yola çıktı. Annesinden ayrı yaşayan ve emekli olduktan sonra İzmir'de market işleten babası Mustafa Ali Yılmaz da kendisine boşanma davası açan Gülden Yılmaz'a ulaşabilmek için daha önceden otomobiline GPS cihazı koyduğu kızını, aracıyla takip etmeye başladı.


Doktor kızını öldüren zanlı 2 aracı daha GPS ile takip ediyormuş


Baba Yılmaz, Havran rampalarına gelindiğinde kızının otomobilini, arkadan çarparak, yoldan çıkardı. Otomobili bariyere çarparak duran genç doktor, annesinin yerini soran babasına cevap vermedi. Mustafa Ali Yılmaz, kızını otomobilinden çıkarıp, kendi aracının arkasına götürdü. Gülnur Yılmaz'ın otomobilinde bulunan arkadaşları Melike O. ve Ebru U.'nun büyük korku yaşadığı olayda, baba, kızını tabancayla kurşun yağmuruna tuttu. 11'i başına olmak üzere vücuduna 20 kurşun isabet eden Gülnur Yılmaz, olay yerinde yaşamını yitirdi. Kaçan Mehmet Ali Yılmaz ise Havran Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı. Yılmaz, tutuklanırken, genç doktor İzmir'deki Aşağı Narlıdere Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Kuaförlükten tıp fakültesine uzanan başarı öyküsünü 11 kurşun bitirdi


Yürütülen soruşturma sonunda Mustafa Ali Yılmaz hakkında, 'canavarca hisle alt soydan akrabayı kasten öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açıldı. Davanın iddianamesinde, Mehmet Ali Yılmaz'ın otomobili ile İzmir'in Narlıdere ilçesindeki evinde çok sayıda tabanca ve av tüfeğinin yanı sıra 2 komando bıçağı bulunduğu bildirilerek, verilecek cezada indirim hükümlerinin uygulanmaması talep edildi. İddianamede, Yılmaz'ın, kızının beraberinde bulunan arkadaşları Ebru U. ve Melike O.'ya (20) yönelik 'silahla basit yaralama' suçundan da 2 kez 1'er yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırılması istendi.

Dedektiflik firmasıyla imzaladığı sözleşmeler bulundu

Öte yandan Mustafa Ali Yılmaz'ın, 4 Mayıs tarihinde Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan bir dedektiflik firmasıyla anlaştığı ortaya çıktı. Firma ile yapılan sözleşmede, Gülden Yılmaz'ın bulunması adına profesyonel araştırma hizmeti verileceği ve Mustafa Ali Yılmaz'ın bu hizmet için 4 bin lira ödeme yaptığı yer alıyor. Gülden Yılmaz, sözleşmeyi savcılığa teslim ederek, hapisteki Mustafa Ali Yılmaz'dan yeniden tekrar şikayetçi oldu.

gulnur yilmaz
gps cihazi
havran
Bu habere ilk yorumu siz yapabilirsiniz...
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir