Medimagazin logo

Doktora sağlık personelinden saldırı: 'Daha önce de tehdit etmişlerdi'

Gaziantep Çocuk Hastanesi Çocuk Hematoloji Uzmanı Dr. E. A. , daha önce tehdit aldığı sağlık personelleri tarafından görev yaptığı hastanede darbedildi
Kaynak: Gaziantep 27
Doktora sağlık personelinden saldırı: 'Daha önce de tehdit etmişlerdi'
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Şikayet dilekçesi veren Ak, "Bu şahıslar beni daha önceden de tehdit etmişti. Fakat adli olarak şikayette bulunmadım sadece bakanlığa şikayet ettim" dedi. Ak, darp raporu aldı.

Gaziantep27 isimli yerel yayın organında yer alan iddiaya göre, önceki gün sabah saatlerinde Çocuk Hastanesi Çocuk Hematoloji Polikliğinde bulunan Dr. E. A., daha önce şikayetçi olduğu B. K., A.K ve C. isimli sağlık personellerinin saldırısına uğradı. 

SENİ ÖLDÜRÜRÜZ DEDİLER

Ak ifadesinde, "C. , B.K. ve A.K. hastalara düzgün bakmazsan seni öldürürüz diye tehditte bulundu. C. boğazımı sıktı. Kapıyı kapattılar. Bana fiziki şiddet uyguladılar. Darbettiler. Ben kendilerine herhangi bir fiziki ve sözlü şiddette bulunmadım. Sadece kendimi korumaya çalıştım. Sonrasında güvenlik görevlileri gelip, şahısları odamdan çıkardı. Olayın olduğu oda içerisini gösterir kamera sistemi yok. Ancak oda giriş ve çıkışı gösterir kamera var. Bu şahıslar daha önce de beni tehdit etmişti" dedi. 
 

sağlıkta şiddet
çocuk hastanesi
Yorum (6)
A
Muhtemelen birkaç kez personel yakınına bakmamıştır. Benim çalıştığım hastanede 1500 insan çalışıyor. Akrabası, arkadaşı, personelin spor salonunda ilk kez tanıştığı kişiye yaranmak için, komşusu vesairesi derken her gün en az 10 personel yakını bakmaktan gına geldi artık. Ey sağlık personeli sizi seve seve muayene ederim randevusuz ; 1. Derece akrabanıza da bakarım ama arkadaşınız vesaireniz nedir Yahu? Ayıp oluyor ama
78
Cevapla
Dr.hüseyin
doktor azarlamak ve saldırmak moda oldu.canı sıkılan doktora yükleniyor.aciller berbat halde.artık bıktık usandık .dayanacak halimiz kalmadı.
96
Cevapla
memet
herşey güzel olabilir mi gerçek ten? bu dünya güzel olabilir mi? yoksa sadece kandırma rüya mı? bütün kirlenmişliklerin üzerini örten eli mikrofonlu çok konuşan aşağılık mikropların tahribatı düzelebilir mi? giden geri gelir mi? yoksa sokak terörü sol sağ sen ben şuculuk buculuk derken birileri saltanatını sürerken bu hengame bozuk düzen devam eder mi?
42
Cevapla
Ali çantabey
Taş yerinde ağır dır. Tahminimce Doktor arkadaş antepli değildir. Bunu bilen antepli personelde "zaten kimsesi yoktur bunun deyip" saldırmişlardır. Merak ettiğim o personeller antepli bir doktora aynı saldırıda bulunabilirler miydi? Mümkün değil tabii ki. Ayarı bozuk toplum bundan gari dikiş tutmaz.
53
Cevapla
sağlıkta
Yorum yazacak hal kalmadı, ne yazalım ? Şu olan bitenin hasta - sağlık çalışanı ilişkisine ne kaddder zarar verdiği, ne deruuun yareler açtığını sayın yetkililer görmüyor mu ? Onarması da bu aşamadan sonra çok zor. Tebessüm, fıkra düzeyi aşıldı, sopa düzeyine gelindi.
32
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir