Medimagazin logo

Emekliliğine 4 gün kala koronavirüse yakalanan doktor, yaşamını yitirdi

İzmir'de koronavirüs tedavisi gören doktor Mehmet Atilla Baran (59), yaşamını yitirdi. Emekliliğine 4 gün kala yakalandığı koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Baran için 23 yıldır görev yaptığı Alsancak Devlet Hastanesi'nde tören düzenlendi.
Emekliliğine 4 gün kala koronavirüse yakalanan doktor, yaşamını yitirdi
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

İZMİR'de koronavirüs tedavisi gören doktor Mehmet Atilla Baran (59), yaşamını yitirdi. Emekliliğine 4 gün kala yakalandığı koronavirüs nedeniyle yaşamını yitiren Baran için 23 yıldır görev yaptığı Alsancak Devlet Hastanesi'nde tören düzenlendi.

İzmir Alsancak Devlet Hastanesi'nde 1997 yılından beri görev yapan Dr. Mehmet Atilla Baran, hastanenin pandemi servisinde virüse karşı mücadele verirken, 26 Eylül'de koronavirüse yakalandı. Önce Alsancak Devlet Hastanesi'ne yatışı yapılan Baran, 6'ncı gününde Ege Üniversitesi Hastanesi'nin yoğun bakım servisine sevk edildi. Tedavisi süren Dr. Baran, 12 gün sonra bugün sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

TÖREN DÜZENLENDİ

İzmir’de tanınan ve çok sevilen bir acil servis doktoru olan Dr. Mehmet Atilla Baran'ın Alsancak Devlet Hastanesi'ndeki çalışma arkadaşları, hastanenin önünde Baran için bir anma töreni düzenledi. Baran'ın hastanenin girişine koyulan fotoğrafının yanına çelenkler ve çiçek demetleri bırakıldı.

EMEKLİLİĞİNE 4 GÜN KALMIŞTI

Baran'ın, emeklilik onayının 30 Eylül tarihinde geldiği, fakat rahatsızlığı nedeniyle işlemlerini başlatamadığı öğrenildi. Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Mehmet Atilla Baran, 24 yaşında Semin Bade isimli bir kız babasıydı.

dr. atilla baran
kovid
Yorum (4)
Ersin
Dilekçeyi işleme koymayan yönetici arkadaş vicdan azabı duyar mı diyeceğim ama bunlarda vicdan yok,liyakat yok,Allah korkusu yok Olan tek şey falancalardanmısın sorusuna verilen Evet
26
Cevapla
Dr.Cevdett
BİRER İKİŞER ÖLMEYE DEVAM EDİYORUZ. Arkamızdan ''hakları ödenemez'' , ''insanüstü gayretlerle çalışıyorlar'' sözleri söylenmeye devam ediyor ve edecek. Bugün vefat eden 2 arkadaş ta 1987 mezunu. Birisi tam da emekliliğinin tadını çıkaracakken son nefesini veriyor. Muhtemelen 165.000 tl emeklilik tazminatı alacaktı 33 yıllık doktor olarak verdiği hizmetin karşılığı olarak. Bu 33 yıllık doktorun emekliliğe yansıyan maaşı 5000 tl bile değildi. Bu paraya hangi model araba ya da nasıl bir ev alınabilir? Ne komik değil mi? Allah yakınlarına sabır versin, ahiretlerini mamur etsin bu kardeşlerimizin.
30
Cevapla
dr.mikro
Sayın Editör yorumları yayınlayamayacaksanız veya keyfinize göre yayınlayacaksanız tavsiyem kaldırmanız yönündedir emeğe saygı lütfen. Dün 31 yaşında genç meslektaşımız Ahmet Akbaş bu gün iki kayıp birden.Kayıplarımızı sayın sağlık bakanı en azından sosyal medya hesabından isim ve fotoğrafları ile neden paylaşıp anmıyor? Günlük veriler kadar yer bulmuyor meslektaşlarımız.Covid-19 meslek hastalığı olarak tanımlanmalı kayıplarımız Diyanet İşleri Başkanının da dediği gibi görev şehidi sayılmalıdır.
33
Cevapla
MUSTAFA KOP
DEĞERLİ SINIF ARKADAŞIM,KAYBIN BENİ ÇOK ÜZDÜ.AİLENE SABIRLAR DİLERİM.MEKANIN CENNET OLSUN...
3
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir