Medimagazin logo

Ferhat Göçer sahneden indi, acil müdahale yaptı

Antalya'da Manavgat İlçe Belediyesi tarafından ırmak üzerinde yaptırılan yaya köprüsünün açılışına katılan Ferhat Göçer, baygınlık geçiren hayranına sahneden inerek acil müdahalede bulundu. Asıl mesleği doktorluk olan Göçer, "25 yıl doktorluk yapmanın sonucu bu. Ne gerekiyorsa yaptık. Endişelenecek durum yok" dedi.
Ferhat Göçer sahneden indi, acil müdahale yaptı
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Manavgat Belediyesi tarafından Manavgat Irmağı üzerine yaptırılan ses, su ve ışık gösterisinin aynı anda yapılabildiği yaya köprüsünün açılışı davetliler ve büyük bir kalabalık eşliğinde gerçekleştirildi. Açılışta gerçekleştirilen ses, su ve ışık gösterilerini vatandaş hayranlıkla izledi. Manavgat Belediye Başkanı CHP'li Şükrü Sözen, ilçede hayal ettiklerini bir bir hayata geçirmeye çalıştıklarını söyledi.

İLK MÜDAHALE FERHAT GÖÇER'DEN 

Yaya köprüsünün açılışında sahneye çıkan şarkıcı Ferhat Göçer, birbirinden hareketli ve duygulu parçalarla davetlilere keyifli anlar yaşattı. Asıl mesleği doktorluk olan ve geçen günlerde Sağlık Bakanlığı danışmanlığına atanan Ferhat Göçer'in konseri sırasında baygınlık geçirerek yere yığılan 45 yaşındaki Kenan Akmansoy'ın durumunu fark etti. Sahneden inerek Akmansoy'un yanına giden Göçer, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'le birlikte vatandaşa ilk müdahaleyi yaptı.

"25 YIL DOKTORLUK YAPMANIN SONUCU"

Hastanın nabzını kontrol eden Göçer, kötü bir durum olmadığını, kalabalık ve sıcak nedeniyle ani bir rahatsızlık geçirmiş olabileceğini söyleyerek sahneye döndü. Ünlü şarkıcı, "Allah'a şükür bir sıkıntı yok. Sağlıkçı arkadaşlarımız ve başkanımız müdahale ediyorlar. 25 yıl doktorluk yapmanın sonucu bu. Ne gerekiyorsa yaptık. Endişelenecek durum yok" dedi.

TABURCU EDİLDİ

Hastanın önemli bir sağlık sorunu bulunmadığını Ferhat Göçer'den öğrenen Başkan Şükrü Sözen ve konsere gelenler, ünlü aşrkıcıya alkışla teşekkür etti. Başkan Sözen, Akmansoy'la ilgilenerek ambulansla hastaneye gönderilmesini sağladı. Kenan Akmansoy'un önemli bir sağlık sorununun bulunmadığı belirtilerek hastaneden taburcu edildi.

güncel
ferhat göçer
Yorum (2)
Frankie Bellevan
Müzisyen Meslektaşımız Uzm.Dr. Ferhat Göçer'i Tebrik Ediyorum.. Konserleri esnasında Müdahil olduğu böyle Durumlarda ; Hastaneler'de , ASM 'lerde , Ambulanslar''da vb.. Ükemizde Vatandaşlarımıza Sağlık Hizmeti verilmeye çalışılan Her yerde , Olay Çıkartan " Hotanto " Magandalarına da , Anlayabilecekleri Lisandan ( Hotantoca : Ferhat Göçer daha Önce Hekim olarak Çalışırken bu Dilde Konuşanlarla Mutlaka Karşılaşmış ve Onların Dilinden biraz Anlar hale gelmiştir..Tabii ki tamamen Unutmadıysa.. ) birkaç Özlü Söz Sarfederse , Sarfedebilirse SB 'dan alacağı 5000 YTL ''yi tam anlamıyla Haketmiş demektir.. Hatta Siyasete soyunup Sağlık Bakanı olmak isterse , bu Girişimini de , Önceki Sağlık Bakanlarımızdan bir Hayır Görmediğimiz için Seve Seve Destekleriz... Kendisine Sevgiler , Selamlar... Konserde Baygınlık geçiren , 45 yaşındaki Vatandaşımız Kenan Akmansoy Beyefendiye de , Geçmiş olsun Dileklerimizi iletiriz...
19
Cevapla
Frankie Bellevan
Son aldığımız haberlere göre Hekimlikte , Sağlık Bakanlığında 25 Yılını tamamladığından Emekliye ayrılmış.. Bundan sonra Tamamen Müziğe , Sanata Yöneleceğini ifade ederek , Çok Doğru bir karar Vermiş.... Kendisine Yakışanı Yapmış... BU Kararı Nedeniyle Kendisini Kutlar , Yeni Hayatında Başarı Sağlık ve Mutluluklar Dileriz....
13
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir