Medimagazin logo

Genç doktor evinde ölü bulundu

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde 29 yaşındaki doktor Merve Özegel, evinde ölü bulundu.
Genç doktor evinde ölü bulundu
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

TEKİRDAĞ-Alınan bilgiye göre, kızları Merve Özegel'den 2 gündür haber alamayan Mersin'deki ailesi İlçe Sağlık Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi.

Sağlık müdürlüğü ekipleri, polis eşliğinde Özegel'in Gazi Osman Paşa Mahallesi Aliağa Sokak'taki evine gitti.

Kapının açılmaması üzerine eve pencereden giren ekipler Özegel'i evde yatar halde buldu.

 

 

Sağlık ekiplerinin incelemesi sonucu Özegel'in öldüğü belirlendi.

Çerkezköy 2 Nolu ASM'de doktor olarak çalıştığı öğrenilen Merve Özegel'in cenazesi otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

güncel
doktor ölümü
merve özegel
Yorum (7)
dr
stress,sıkıntı,saldırı,aşırı iş yükü,hakaretler,ekonomik sıkıntılar ve mobbing hekimi tüketmektedir.aşırı hasta yükü ve dünya sıkıntıları hekimi boğmaktadır.kendim için söylüyorum,özellikle aciller için söylüyorum tükenmişlik halindeyim.
99
Cevapla
Erkan
Bu haberle bu yorumun alakası ne
13
Cevapla
Frankie Bellevan
Pırıl Pırıl Bir Hayat daha bu Fani Dünyadan göçüp gitti... Genç Kardeşimize Allah Rahmet Eylesin.. Mekanı Cennet Olsun ... Ailesinin ve Hepimizin Başı Sağolsun...
48
Cevapla
Htc
dr(tbb) o yazdıkların her meslekte var...olmuyorsa bırakırsın mesleği bu kadar. Us stresinden intihar doğmaz başka nedenleri vardır. Rahmetli için söylemiyorum tabi genel bu kimbilir neden öldü Allah rahmet etsin
11
Cevapla
Hasan Akdemir
İçini döken birisine , Çalab’ın tahtını yıkarak yorum yazmak ne kadar nahoşsa buna ses çıkarmamak da o kadar uygunsuz geldi bana. Alakasız onca şeyi söyleyen hastalara gösterdiğimiz sabrın bir nebzesini kendi aramızda göstersek çok daha güçlü birliktelik oluşturabiliriz. Rahmetli doktor kardeşimizin ölüm nedenini Medimagazin takiplerde yayınlar diye ümit ediyorum.
57
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir