Medimagazin logo

Genç doktor koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Doktor Ögretim Üyesi Abdulmenap Güzel 41 yasinda Kovid nedeniyle hayatını kaybetti
Genç doktor koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti
Abone Ol:
Medimagazin google abone ol

Diyarbakır Dicle Üniversitesinde (DÜ) görevli öğretim üyesi Dr. Abdülmenap Güzel, yaklaşık 25 gündür verdiği korona virüs mücadelesini kaybetti.

Dicle Üniversitesi'de Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı'nda öğretim üyesi olarak görev yapan Dr. Abdülmenap Güzel, 15 Eylül günü korona virüs testi pozitif çıktı. 25 gün boyunca Dicle Üniversitesi Hastanesinde tedavi gören 41 yaşındaki Dr. Güzel, 6 Eylül günü durumunun daha da kötüye gitmesinden kaynaklı İstanbul'a sevk edildi. İstanbul'da Kartal Koşuyolu Kalp Hastalıkları ve Araştırma Hastanesinde 3 gün yoğun bakımda kalan Dr. Güzel, korona virüsle mücadele savaşına yenik düştü. Cenazenin, Diyarbakır Bağlar ilçesi Yeniköy Mezarlığına defnedileceği öğrenildi.


Abdulmenap Güzel

1979 yılında Diyarbakır’da doğmuştur. 1996 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesini kazanmış ve 2002’ de mezun olmuştur. 2002–2004 yılları arasında Mardin Kızıltepe ilçesinde pratisyen doktor olarak çalışmıştır. 2004–2009 yılları arasında Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı’nda ihtisas yapmış ve Anesteziyoloji uzmanı olmuştur. 2009-2011 yılları arasında Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Devlet Hizmet Yükümlülüğü görevini yapmıştır. Aralık 2011 tarihinde Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon AD da Yrd. Doç. Dr. olarak görev yapmaktaydı.

abdulmenap guzel
koronavirüs
doktor ölümü
Yorum (6)
Tacettin Mirzaoğlu
Mekanın cennet olsun inşallah merhametli ve yüreği güzel insan
11
Cevapla
Murat aslan
Allah şehidimize rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.Tüm sağlık camiamızın başı sağolsun.Yastayız
11
Cevapla
Mehmet okçu
Mükkemmel bir insandı. Cok derin bir üzüntü icindeyim. Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin
12
Cevapla
yahya atayan
Değeri sınıf arkadaşım, ALLAH, rahmet etsin mekanı cennet olsun.
12
Cevapla
sait tayfun
fakülteden tanıdığım dünyalar güzeli,dürüstlük timsali arakadaşım. mekanın cennet olsun. allahtan geride kalanlara sabırlar diliyorum. hepimizin başı sağolsun.
14
Cevapla
Yorum Yaz
0/300

Bu haberler de ilginizi çekebilir